A casa ens encanta la pasta, de totes maneres, freda en amanida ara a l'estiu, amb un bon sofregit de tomàquet, amb carn o amb qualssevol de les tantes salses que hi combinen.
En aquesta ocasió nosaltres, com a amants del formatge que som, hem preparat una salsa a partir de formatge blau, que té un gust molt potent i bo. Una recepta senzilla però deliciosa.
Ingredients per a 2 persones:
250 g. de fussiloni
200 ml de crema de llet
50 g. de formatge blau
1 cullerada de postres de mantega
sal i pebre
30 g. de nous
Elaboració:
Posem aigua a bullir per cuinar la pasta els minuts que indica el fabricant per tal de fer-la al dente.
Paral.lelament preparem la salsa, posant una culleradeta de mantega en un cassó, la crema de llet i el formatge blau esmicolat.
Deixem que es vagi desfent. No us podeu imaginar la flaire que deixa anar mentre prepares aquesta salsa. Hi afegim les nous a bocins i salpebrem.
Una vegada els fussiloni bullits, els escorrem i els emplatem. Evoquem la salsa al cim i a gaudir.
La veritat és que es tracta d'una salsa fàcil de fer i molt saborosa, l'olor del formatge fos és molt intensa i ja et fa salivar per a degustar aquest apetitós plat de pasta. I de fet ja va bé, ja que la digestió del hidrats de carboni comença a la boca, amb la nostra saliva que trenca els enllaços de cadena llarga per poder anar digerint-los.
En aquesta ocasió nosaltres, com a amants del formatge que som, hem preparat una salsa a partir de formatge blau, que té un gust molt potent i bo. Una recepta senzilla però deliciosa.
Ingredients per a 2 persones:
250 g. de fussiloni
200 ml de crema de llet
50 g. de formatge blau
1 cullerada de postres de mantega
sal i pebre
30 g. de nous
Elaboració:
Posem aigua a bullir per cuinar la pasta els minuts que indica el fabricant per tal de fer-la al dente.
Paral.lelament preparem la salsa, posant una culleradeta de mantega en un cassó, la crema de llet i el formatge blau esmicolat.
Deixem que es vagi desfent. No us podeu imaginar la flaire que deixa anar mentre prepares aquesta salsa. Hi afegim les nous a bocins i salpebrem.
Una vegada els fussiloni bullits, els escorrem i els emplatem. Evoquem la salsa al cim i a gaudir.
La veritat és que es tracta d'una salsa fàcil de fer i molt saborosa, l'olor del formatge fos és molt intensa i ja et fa salivar per a degustar aquest apetitós plat de pasta. I de fet ja va bé, ja que la digestió del hidrats de carboni comença a la boca, amb la nostra saliva que trenca els enllaços de cadena llarga per poder anar digerint-los.
Boníssims!!
ResponderEliminar