14/11/13

Vichy Catalan - Circuit Termal

A arrel d'un "Instagram Your City" que havia organitzat el Patronat de Turisme de Costa Brava a Caldes de Malavella fa unes setmanes enrera, vam poder visitar el balneari de Vichy Catalan on ens van oferir un magnífic esmorzar per llepar-se'n els dits, amb plats de forquilla i tot com ja us vaig descriure fa uns dies.


Com que vam quedar encantats amb l'àpat li vam fer saber a Vichy Catalan i el seu director comercial, el senyor Lluís López, molt amablement ens va respondre i com si no fos poc, ens va convidar a poder gaudir del Circuit Termal a les seves instal·lacions :)
Així doncs que, encantats de la vida, vam acordar un dia i ja ens veus fent cap a Caldes per visitar i veure les fantàstiques instal·lacions del balneari així com del seu circuit termal!

Hi vam anar el dissabte a la tarda i just arribar, ja ens va rebre una noia molt simpàtica de l'entrada on ens vam donar a conèixer i ja ens va fer passar cap a dins.


La durada del circuit és aproximadament d'una hora i quart i disposes de diverses zones per recòrrer.
L'aigua de les piscines termals prové directament del manantial de Vichy Catalan a una temperatura de 34º.

Disposen d'una sauna calenta (finlandesa); una sauna humida (Hamman); una dutxa bitèrmica, on tens aigua molt freda dins un cubell al sostre i et pots tirar pel cim; una piscina jacuzzi i una altra piscina amb rajos subaquàtics i canons d'aigua termal de diversos tipus; una dutxa cub i finalment un pediluvi.

L'ús terapèutic d'aquestes aigues és d'acció analgèsica, antiinflamatòria i relaxant muscular i ideal en afeccions cròniques de l'aparell locomotor i processos reumàtics.

Doncs res, que si ja n'estàvem encantats de la primera vegada, ara encara molt millor, després de poder-nos relaxar a les seves instal·lacions i ser tant ben tractats.


I com a cirereta del pastís, quan ja marxàvem i ens vam anar a despedir de la noia de l'entrada, aquesta ens va fer un detall molt bonica: una ampolla d'edició especial d'aigua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario