14/11/13

Risotto de gouda amb reducció de cervesa

Ens agraden molt els risottos a casa i donen tant de joc a la cuina que sempre n'anem improvitzant. En aquesta ocasió hem combinat un formatge gouda amb reducció de cervesa.


Ingredients per a 2 persones:

3 tasses d'arrós extra
mig litre de brou de pollastre
100 g. de formatge gouda
mig got de cervesa
oli d'oliva verge extra
sal

Elaboració:

Posem un raig d'oli d'oliva en una cassola al foc. Quan aquest estigui calent hi afegim l'arrós. Posteriorment anem evocant el brou mentre anem remenant, que no s'enganxi.
Hi tirem la cervesa a poc a poc, que es vagi reduint i evaporant l'alcohol.
Ara ja tindríem l'arrós mig fet, quan falti menys de cocció hi posem el formatge tallat molt fi que es desfaci bé i quedi ben barrejat.
Apaguem el foc quan s'hagi absorbit tot el brou.

Observacions:

Si veiéssim que a l'arrós encara li falta però ja se'n ha begut el brou i podem afegir una mica d'aigua.
Recordem que ha de quedar un arrós ben cremós.

1 comentario:

  1. Hola guapa.
    He visto tu comentario en mi blog y he venido a conocer tu cocina. Muchas gracias por seguir mi cocina, me has dado una gran alegría con tu mensaje.
    Yo estoy echando un vistazo a tu blog y me estoy quedando con la baba cayendo.... que ricura de platos!!!
    Este risotto me ha parecido tan espectacular que me lo llevo para hacerlo en casa.

    Por cierto, FELIZ NAVIDAD!!!! y seguimos en contacto!!!

    ResponderEliminar