Avui un plat que m'agrada molt, la verdura. Una molt bona manera de cuinar-la, sense que perdi cap propietat i quedi molt gustosa és fregir-la.
Ingredients per a una persona:
Elaboració:
Es resten totes les verdures ben netes. Primer es treuen els puntes de les mongetes verdes i es tallen petites. Després pelem la carrota i també la tallem a làmines fines. Fem el mateix amb la ceba tendra. Ho posem tot en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i fregim fins que estiguin ben dauradetes.
Queda un plat boníssim i no cal menjar-les sempre bullides, que són més avorrides ;)
Ingredients per a una persona:
- 70 g. de mongeta verda fina
- 1 ceba tendra mitjana
- 1 carrota mitjana
- oli d'oliva verge extra
- sal
Elaboració:
Es resten totes les verdures ben netes. Primer es treuen els puntes de les mongetes verdes i es tallen petites. Després pelem la carrota i també la tallem a làmines fines. Fem el mateix amb la ceba tendra. Ho posem tot en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva i fregim fins que estiguin ben dauradetes.
Queda un plat boníssim i no cal menjar-les sempre bullides, que són més avorrides ;)
No hay comentarios:
Publicar un comentario