Avui us presento uns espaguetis al pesto molt senzills de fer. Gràcies als diferents tubs d'espècies que ens van enviar Gourmet Garden vam poder-ne elaborar una recepta molt bona. Anem a veure:
Ingredients per a 2 persones:
250 grams d'espaguetis
mig tub d'alfàbrega de Gourmet Garden
1 grapat de pinyons
sal
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Bullim els espaguetis tal com indica el paquet. Paral.lelament anem preparant la salsa. En un morter hi evoquem els pinyons, els xafem amb la mà de morter i hi afegim el mig tub d'alfàbrega. Triturem tot i hi tirem un bon raig d'oli d'oliva. Barregem tot i reservem.
Una vegada tenim els espaguetis al dente, els colem i els mesclem amb la salsa pesto que hem elaborat. Emplatem i servim amb un rajolí d'oli.
Que vagi de gust :)

250 grams d'espaguetis
mig tub d'alfàbrega de Gourmet Garden
1 grapat de pinyons
sal
oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Bullim els espaguetis tal com indica el paquet. Paral.lelament anem preparant la salsa. En un morter hi evoquem els pinyons, els xafem amb la mà de morter i hi afegim el mig tub d'alfàbrega. Triturem tot i hi tirem un bon raig d'oli d'oliva. Barregem tot i reservem.
Una vegada tenim els espaguetis al dente, els colem i els mesclem amb la salsa pesto que hem elaborat. Emplatem i servim amb un rajolí d'oli.
Que vagi de gust :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario