31/5/11

Lasagna vegetal

Lasagna vegetal
A vegades tenim ingredients que ens sobren d'altres preparacions o d'algun dia que hem tingut menys gana, doncs bé, avui dia, en temps de crisi, es poden aprofitar! Com? Preparant una boníssima lasagna.
Jo en aquest cas vaig provar la nova lasanya fàcil "El pavo" i la veritat és que va sortir molt bé.

Els ingredients eren:

- Cigrons
- Mongeta perona
- Tomàquet fregit
- Ceba fregida
- 3 làmines de la lasanya fàcil
- Pebre
- Formatge edam

La preparació va ser ben senzilla; s'agafen les làmines de la lasanya i es posen en remull uns 10 minuts en aigua calenta. Mentre, a part, fregeixes la ceba a foc lent, que es quedi caramelitzada. Per altra banda el tomàquet, també a foc baix, que es vagi reduint. Quan tens la ceba i el tomàquet cuits, hi barreges la resta d'ingredients i comences a muntar la lasanya. Poses una làmina de lasanya de base, la barreja dels ingredients a sobre, una altra làmina, altra vegada més barreja i per acabar la làmina final de lasanya i un xic de salsa de tomàquet que haurem reservat abans. S'hi ratlla formatge edam al damunt, en abundància i es posa al microones a gratinar, fins que quedi el formatge ben fos :)


1 comentario:

  1. Hola Lidia!!

    Muchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!!

    Te deseo muchísima suerte en el sorteo.

    Con tu permiso me quedo por aquí de seguidor para admirar todos los platos que salgan de tu cocina!!! esta lasaña te ha quedado genial!!!

    Muchísimas gracias de nuevo Lidia, y que tengas una estupenda semana!!! ;-))

    ResponderEliminar