17/5/11

"La cuina del vent"

La Cuina del Vent
Fa uns mesos va sortir la primera edició del llibre "La cuina del vent", és un llibre que conté una quinzena de receptes totes elles elaborades per cuiners de l'Alt Empordà. Vol plasmar la complexitat d'una cuina plena de riquesa, varietat i contrastos que potencia el binomi gastronomia i territori amb una compilació de receptes de tots els seus membres i un maridatge de tots els plats amb vins de la DO Empordà. Els restaurants que formen part del col·lectiu de la cuina del vent són: Aula de Cuina de l'Alt Empordà, restaurants Antaviana, Can Jeroni, Dynamic i l'Ou d'Or, tots cinc de Figueres; a més, als restaurant El Vaixell i La Vela de Llançà, La Fornal de Terrades, La Quadra de Maçanet de Cabrenys; als hotels –restaurants Mas Pau d'Avinyonet, El Molí de Pont de Molins i Emporium de Castelló d'Empúries i, a Roses, als hotels Terraza i Montecarlo.
El llibre es va presentar el 25 de febrer d'enguany a la nova Escola d'Hostelaria de Figueres, a l'aula Ferran Adrià.

1 comentario:

  1. holaaa! gracias por participar en mi sorteo, mucha suerte! no t olvides de poner el logo enlazado en el lateral de tu blog!

    ResponderEliminar