24/5/11

Repetim: Restaurant Trànsit

Aperitius
Dissabte, dia de la fira de Sant Baldiri, vam anar a dinar al Trànsit, xino-xano :)

 Ja hi havíem anat en dues altres ocasions, una de menú, com avui, i l'altra a fer una calçotada.
Com a l'anterior vegada, el menú disposa de cinc primers a triar i també uns cinc segons i postres, acompanyat d'aigua o vi.

Peixet fregit
De seguida et porten un detall: en aquesta ocasió va ser dos talls de truita de patata, un per cada comensal i unes torrades de pa rodó amb tomàquet, all i all i oli. Estava bona la truita, era freda però, com que feia calor, entrava bé.
Del menú, jo el primer plat el vaig tenir clar només llegir-lo, peixet fregit.
Molt bona tria, em van dur un plat amb quatre seitons, sonsos i jo diria que dues lluces. Era bo, el fregit molt ben fet, gens oliós o cruixent en boca, molt ben aconseguit.
Fideuà
De segon vaig optar per una fideuà, hi havia un escamarlà, un musclo, una cloïssa i trossos de sèpia. No estava malament, hi havia alguns fideus cruixents i altres no, també trossos de pebrot vermell, que hi donaven gust i un xic de caldo, no estava seca.
Pastís de formatge
I el postre em va sorprendre molt agradablement. M'agraden molt els pastissos de formatge i vaig demana'l però jo m'esperava el típic pastís groc més prim i fornejat. En canvi aquest era més com una quallada densa i era fred. Totalment casolà, amb una galeta deliciosa, cruixent i dolça de base i tot el gruix del formatge dens però molt agradable acompanyat de la confitura de gerds, deliciós!!!
Acompanyat d'un tallat va ser un bon final d'àpat :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario