![]() |
L'àvia Remei, molt agradable |
![]() |
Allioli amb orenga |
- Temps Límit 30 minuts
- Els condiments i els estris els ha de portar el concursant.
S'otorguen una sèries de premis: un 1er, 2on i 3er a la qualitat, un 1er premi a la quantitat, un premi al més original (noves aportacions) i un premi D'Allioli (el més surrealista, que és ofert pels Amics del Museu Dalí)
![]() |
Elaboració de l'allioli sobre un pa de Dalí |
![]() |
Premi a la qualitat |
- Remei Ribes, l'àvia, mestressa de casa
- Salvador García, redactor Punt Diari i crític gastronòmic
- Josep M. Joan, director Museu del Joguet de Catalunya
![]() |
Premi a l'allioli més original, amb codony |
- Vicenç Garces, director del Museu del Morter (Castelló de la Plana)
- L'alcalde de Creixell
També hi participaven nens fins als 14 anys, amb un 1er premi al més autèntic.
![]() |
1r Premi a la quantitat, 7 kg i mig aprox. |
Passada mitja hora ja es va iniciar el concurs, tot seguit les puntuacions del jurat, que anaven provant els diferents tipus d'allioli per deliverar els més bons mentre nosaltres els provavem, també per fer la nostra crítica particular.
I la noia del costat també sembla agradable no? :P
ResponderEliminar