7/3/11

La Pulcinella

Dissabte també vam anar a sopar fora, aquesta vegada pizza.
Un dia, passejant amb en Ramon per Girona, vam descobrir una pizzería, nova, per a nosaltres clar! I com que la pizza és un dels nostres plats preferits vam dir que un dia aniriem a probar-la, així que dissabte va ser aquest dia. Hi vam anar amb les seves cosines i el promès d'una d'elles :)
El lloc era acollidor i el tracte rebut correcte també.

Carta de pizzes
Tenia una extensa varietat de pizzes i focaccies, ara ho entenc tot, el pizzer és sicilià, vet aquí el postre també: canneloni sicilliani. Jo vaig triar la clàssica quatre formatges, és que m'agraden tant els formatges que, no m'hi vaig poder resistir. I com que vaig veure que portava provolone ja va ser el punt decisiu. La pizza no ens va fer esperar, al tenir la massa fina i coure al forn de llenya de seguida ja la vam poder catar!
Era bona, tot i que hi faltava més quantitat de formatge i coure més el tomàquet.

De postre tenien la típica carta de gelats, però al girar-la lo millor: postres artesans italians, tot i que no vaig poder resistir la tentació de demanar un coulan de xocolata, sempre en demano si hi és a la carta. Aquest era original: portava com a decoració cacauets esmicolats al cim i un lleuger topping de xocolata. Estava al punt de calent, lo just perquè la xocolata de dins es desfés, estava bo, tot i que no és el millor que he provat :)
En un altre post i quan torni al restaurant on el menjo ja us diré quin és!!! ;)

Una de les coses que em va cridar l'atenció del restaurant és que l'aigua amb gas que vaig demanar era italiana, concretament de Roma. Estava deliciosa, tenia un punt de gas molt fi, entrava molt bé i fresqueta més.

Un detall de la pizzería és que, amb el conte, et porten un caramel tipus "sugus" de Chupa-Chups.

No hay comentarios:

Publicar un comentario