28/3/11

Cal Pastoret

Torrades amb anxoves
Macarrons amb formatge
Dissabte passat, vam anar a probar un restaurant que no ens haviem fixat mai en ell i no és pas perquè no hi haguesim passat alguna vegada pel davant. És un restaurant de Vilasacra amb menú casolà que és precisament el que vam fer. Un menú de 8 euros que inclou tres plats, postre, beguda i cafè i tot. Val a dir que la qualitat dels plats no és massa bona, he menjat menús molt més bons i servit amb plats, gots i cuberts més nous també, que aquests fins i tot, eren borrosos de gastats.

De primer vaig triar torrades amb anxova; quines torrades, eren de pa de fullola ben seques, sucades amb tomàquet i oli ben líquid i quasi transaparent, no massa bo, la veritat. I les anxoves tampoc van ser del meu agrad.
Pel segon em vaig decantar per uns macarrons, estaven dusos, podriem dir que al dente, però no em van convèncer. Portaven carn picada de porc molt fina i formatge ratllat al damunt.
Costelló de porc amb patates
 El costelló de porc és el que més em va agradar, eren dos talls ben fets a la planxa, amb el just greix que han de tenir per amorosir i això si mal acompanyat de patates congelades.
Mouse de llimona
El postre també em va deixar gust bo, una mousse de llimona, casolana :), tenia molt de sabor de llet i un suau toc de llimona, però estava bona i l'acompanyava una neula.


No hay comentarios:

Publicar un comentario