9/3/11

Cafeteria "Les Voltes"


Avui hem anat, ma mare i jo, a esmorzar a un lloc nou per a nosaltres. Està situada al carrer Nou de Figueres.
És una cafeteria bastant gran, amb una tel.levisió de grans pulzades i les parets de pedra que hi donen un toc més in. Fan entrepans freds i calents, amanides, plats combinats i creps. No és car i a més ofereixen menús d'esmorzar així com també menús infantils, que encara estan millor!

Nosaltres hem menjat un croisant de xocolata. Estava bo ja que ens l'havien escalfat un xic, és a dir, que la xocolata de dins es desfeia un xic i les ratlletes que hi havia a sobre de decoració també :). S'engrunava una mica però la pasta era molt fina, tenia molt bon gust. La xocolata de dins un pèl massa forta de gust per mi, però a gustos, colors :)
Per acompanyar hem begut un cafè amb llet descafeïnat de sobre i sorpresa; una marca de cafès que no coneixia però que ha resultat ser molt bona. Era un cafè molt aromàtic i la sacarina també era de la casa, així que també era bona. Es deia Tupinamba, ho posava a la tassa amb la que ens han servit el cafè amb llet, molt ben fet, per cert, dibuixant com un cor entre la llet i el cafè i al punt de calent!
Hem esmorzat molt bé i a més tenien revistes del cor i diaris per fulletejar mentre comences la digestió!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario