25/3/11

Confessions d'un chef

La meva última lectura ha estat un llibre gastronòmic. La veritat és que n'he llegit molts de dietètica i nutrició, la meva especialitat, però aquesta vegada vaig voler endinsar-me un xic pel món culinàri vist de dins.
El llibre tracta les experiències d'un chef, un chef que va canviant de restaurants i viatjant mentre va adquirint rodatje. A mi especialment no és un llibre que m'hagi agradat, m'esperava una bonica cuina amb tot un equip al seu mando i no pas un món obscur on només s'hi troba despreci, insults, masclisme, drogues, sexe, nits de dormir poc. Descriu una cuina que no és com la que imaginem o com la que no em vull imaginar, ni crec que aquí sigui així tampoc, o això espero!!!

1 comentario:

  1. hola, lídia!
    acabo de descobrir el teu bloc pel comptador de visites, perquè en tens enllaçat (cosa que t'agreixo molt) i no vull passar l'oportunitat de felicitar-te per la iniciativa i desitjar-te molta sort, i que el bloc et doni les satisfaccions que m'ha donat el meu a mi.
    per cert, que el llibre té continuació, si vols la tinc, encara que veig que no t'ha agradat gaire. però pensa que n'he parlat amb molts cuiners i tots estan d'acord que és una narració prou fidel de moltes cuines, sobretot de fa uns anys enrere. les cuines grans, lluminoses i que funcionen com una orquestra són les dels restaurants estrellats, però encara n'hi ha molts que traballen en condicions com aquestes, i la vida del cuiner s'assembla molt a la que explica bourdain.
    fins aviat!

    ResponderEliminar