2/5/13

Nova botiga On-line Indekove

Fa poc l'empresa Indekove, que es dedica a l'elaboració de cremes de patata i purés naturals, ha inaugurat la seva botiga On-line. Disposen d'una àmplia gama de pures i cremes, sabors originals amb sabor autèntic.

Us deixo l'enllaç:

http://www.indecove.com/tienda/index.php


Arrós amb llet


Avui us proposo una recepta d'arrós amb llet. És un postres bo, econòmic i fàcil de fer. Anem a veure!


Ingredients per a 2 persones:

- 100 g d'arrós extra Dacsa
- 75 g de sucre
- 1/2 pela de taronja de Supernaranjas
- 1 branca de canyella
- 500 ml de llet
- canyella en pols



Elaboració:

1. Rentem l'arrós amb aigua freda per tal de treure una bona part de midó.
2. Agafem una olla i hi posem la llet, una branca de canyella, la pela de la taronja i l'arrós.
3. Ho deixem cuinar a foc suau durant uns 45 minuts aproximadament i ho anem remenant cada 4 o 5 minuts, que no s'enganxi.
4. Quan l'arrós adquireixi una textura melosa hi afegim el sucre i ho deixem coure uns 5 minuts més.
5. Una vegada cuinat, retirem la branca de canyella i deixem refredar. Repartim l'arrós en plats o copes per fer-ho més bonic i hi posem canyella en pols per decorar. Jo particularment hi deixo la pell de la taronja perquè agafa el gustet bo de l'arrós i es pot menjar bé, però normalment se sol treure.





30/4/13

El nostre Sant Jordi

Dimarts a primera hora del matí ja vam iniciar el dia de Sant Jordi. A quarts de vuit del matí el meu cavaller ja va anar a buscar la meva rosa :) Ja que al migdia no dinem junts i aquell dia al vespre tampoc ens veuríem, hi havia partit del Barça amb els amics ;)

Doncs vaig tenir una sorpresa molt agradable, just un peluix de drac que havia vist, però encara més maco, de color blanc i portant una rosa. Acompanyat d'una base i el seu gerro per a la formosa rosa :)

Ell va tenir dos llibres d'en Tintin, un firmat per l'escriptor que en va fer el pròleg, això li va agradar molt, era sorpresa!!

Va estar bé el dia, a més, jo anava a la Rambla de Figueres a firmar el meu llibre "100 trucs per aprimar-se" . Va fer molt bon dia, feia goig passejar per la Rambla i veure-la tan plena. Llàstima que no vaig poder gaudir de la vetllada amb la meva parella, tot i que ell ja havia fet la seva feina :) de regala'm la rosa. Un altre any serà...








Brindis literari

Dilluns passat al vespre, a dos quarts de nou, es va celebrar un brindis literari organitzat per la biblioteca Fages de Climent de Figueres. Una proposta organitzada per la directora de la biblioteca, la Nati, la qual va servir per conèixer una mica els escriptors locals. Molt bona iniciativa per part d'ella.

Tot es va iniciar amb una gran foto a les escales de la biblioteca amb tots els que enguany havíem escrit un llibre. Cal dir que en aquesta zona hi ha un gran llegat d'escriptors :)

Seguidament, sota la carpa, resguardats del vent, vam anar contestant un per un per ordre alfabètic una pregunta sobre el nostre llibre i posteriorment vam signar una làmina que estava penjada a la biblioteca com a record per ells.

Un acte molt emblemàtic que va concloure amb una copa de cava per brindar acompanyada d'un aperitiu.


Revetlla de Sant Jordi. Brindis literari : trobada amb els autors locals 2013
Biblioteca Fages de Climent -
23/04/2013
de Biblioteca Fages de Climent Figueres
Brindis literari és l'activitat de la Revetlla de Sant Jordi 2013 en què la Biblioteca Fages de Climent de Figueres va convidar als autors locals que havien publicat obra entre Sant Jordi 202 i Sant Jordi 2013. L'objectiu era promocionar la seva obra i apropar-los a la Biblioteca. Van assistir-hi més de 40 autors. Al final de l'acte es va fer un brindis amb la col·laboració de Caves Castell de Peralada. Autor de les fotografies: Josep M. Dacosta Oliveras

L'aperitiu consistia en xips majoritariament salats: de paté amb sèsam, de sobrassada i pipes de girassol, de Frankfurt i sèsam, bastonets de formatge i talls de pizza de tonyina, de varietat de formatges i de pernil dolç.
Quan als dolços hi havia: palmeres de xocolata i normals i xips de cabell d'àngel, crema i xocolata.
Una vetllada prèvia al gran dia molt ben ocorreguda!

Participo a trnd amb Bonnatur d'Argal!!

Ja he rebut el pac d'entrega de Bonnatur d'Argal del projecte de trnd:

Consta de 3 varietats diferents de:

- Pernil cuit extra: sense lactosa, sense gluten i sense fosfats ni colorants.

- Pernil cuit extra "Fines de xarcuteria": talls més fins, més grans i més sucosos. Sense colorants i sense gluten.

- Pit de gall dindi "Fines de xarcuteria": talls més fins, grans i sucosos, baix en greix, sense colorants i sense gluten.

- Pit de gall dindi: només 1% de greix, sense colorants i sense gluten.

   El que més m'ha agradat d'aquesta marca, és que qualsevol de les seves varietats és una carn neta i sense tendrums. Molts fins de gust :)


       A més, a l'obrir l'envàs, els talls no estan ressecs, mantenen la humitat del pit de gall d'indi o pernil com si fos acabat de tallar, d'aquesta manera el sabor i la olor es conserven perfectament, podent degustar-les ben saboroses i sucoses.

     Sens dubte us aconsello que les proveu! A més s'hi poden elaborar una infinitat de receptes, tant amb el gall d'indi com amb el pernil cuit.




Una varietat de la taronja: la Navel-late

Avui us mostro una varietat de taronja que podem trobar en aquesta època de l'any, la Navel-late. Nosaltres l'hem obtingut gràcies a la gentilesa de Supernaranjas.

La navel-late, o navel tardana, és una taronja d'extraordinària qualitat, molt sucosa i dolça, per lo qual és perfecte tant com taronja de taula com per fer nutritius sucs. La seva millor temporada és des de febrer fins a finals de maig.

Fruit de mida mitjà / gran. Tant per la seva banda superior com per la seva meitat inferior, presenta una forma lleugerament ovalada en algunes ocasions. La seva pell és fina i de color taronja, no massa intens. No té llavors. Les seves característiques organolèptiques fan que sigui la millor varietat quant al seu comportament en boca. Si les utilitzem per a suc, obtindrem el millor suc del mercat.

L'única diferència entre les navel-late de taula i les de suc és la seva mida, ja que s'utilitzen per a suc aquelles de menor diàmetre i es reserven per a taula les més grans, simplement per la seva vistositat.

Un producte 100% natural. Les recullen en el seu moment òptim de maduració i les envasen amb cura perquè arribin a casa teva sense demores innecessàries, sense passar per càmeres desverditzadores, sense conservants ni tractaments abrillantadors. Si vols comprar taronges, aquesta és una opció ideal. no dubteu a visitar-ne la seva pàgina web.



Aquí us deixo amb la taronja ja pelada, a punt de consumir. Cal dir que era ben sucosa i dolça :)

18/4/13

Estic al projecte de treemkt!!!

Sóc una de les 5.000 afortunades que he rebut la Treebox del nou Vanish Oxi Action Treat & Go.


Vanish Oxi Action arriba per donar una solució als problemes de les taques. Només fent-lo servir juntament amb el nostre detergent habitual en el rentat, aconseguirem uns bons resultats a la vegada que optimitzarem el temps i l'esforç destinat a les rentadores.

Si voleu veure tot el que va succeint durant la campanya visiteu: www.vanish.treemkt.com

O també podeu visitar el seu blog!

Disfruta del Rosa, i adéu taques!



Cocktail: San Francisco

Un dels meus cocktails preferits és el San Francisco. Sempre que surto l'acostumo a demanar. És molt vistós pels seus colors i no porta alcohol. Es tracta d'una mescla de sucs de fruita i granadina.

Ingredients:

- 100 ml de suc de pinya
- 100 ml de suc de préssec
- 100 ml de suc de taronja Supernaranjas
- 1 rajolí de granadina

Elaboració:

Es posen tots els sucs en una coctalera i es mescla bé junatment amb alguns glaçons.
Evoquem la preparació en una copa que pot estar decorada amb sucre a tot el seu voltant,  si prèviament l'hem untat amb granadina, així serà sucre de color vermell. O bé, tal com he fet jo, tallar una rodella de taronja i posar-la com a decoració!