17/10/13

Estic dins el projecte de trnd: Elixir 7.9

Quina il-lusió, he entrat dins l'equip del projecte Elixir 7.9 d'Yves Rocher per a pells normals i mixtes!!

Durant 4 setmanes provaré una crema que lluita contra el pas dels anys, quan notem les primeres arrugues i línies d'expressió i la pell se'ns pot veure més apagada i fatigada. A veure si amb aquest elixir d'Yves Rocher, la marca líder en cosmètica natural amb més de 50 anys d'experiència ens sentim la pell amb més energia, més hidratada, suau i il·luminada. Diuen que ho notes en a penes una setmana :)

Gràcies a la seva  formulació a base de plantes i la seva acció re-energitzant d'efecte immediat, ens retorna l'energia de la juventut a la nostra pell. A més, aporta fins a 4 vegades més de proteïnes de juventut*.

* Test in vitro

16/10/13

Alguns plats del Firatast 2013

Sempre ens agrada anar al Firatast, tot el que sigui poder provar plats diferents i fer uns quants tastets ens encanta! Una mica d'aquí, una mica d'allà, que si aquest fa bona pinta, que si aquest està molt bé relació qualitat-preu, que si és més abundant, tot conta a l'hora de triar els que vols tastar.

Nosaltres vam començar amb els del Bubbles Gastrobar que ens van cridar molt l'atenció:

- Primer un "Wonton" (ravioli gegant) de pularda amb crema de surenys i parmesà


Era deliciós, una crema molt gustosa i ben feta amb el gust del bolet i el toc del parmesà, excel-lent combinació la del bolet i el formatge, dos grans ingredients (sureny-parmesà)

- Segon un caneló fred de bolets de tardor escabetxats, verdures i ànec confitat


Ben aconseguit i bona presència amb el sèsam al cim i la salsa de soja, però li faltava un toc, no sé si era la pasta que l'embolcallava, que era més toveta, me l'esperava més cruixent. Potser si hagués sigut amb pasta philo hagués quedat més bo.

Posteriorment vam continuar amb el Draps, d'on vam provar:

- Un caneló fred farcit de peix amb la seva salsa de marisc


Correcte, bon gust de la salsa.

- Filet de cangur amb salsa de ratafia

Acompanyat del seu vinet, un vi negre GEUM 12

Molt bo, la carn feta al punt i ben tendra. Presentat amb Sal Maldon i una llesqueta de pa.

Seguidament vam tastar unes croquetes de Lacroket que ens agraden molt.Vam fer:

- Croquetes de gorgonzola amb nous, de ceps i de pernil ibèric


Bonissimes les de gorgonzola i nous i les de ceps també a destacar. Més normals tot i que també bones les del pernil ibèric. Potser perquè estem més acostumats a provar-ne.

I un altra plat que vam repetir de l'any anterior:

- Ravioli de magret d'ànec amb crema de formatge de cabra


Un tast que val la pena, una crema deliciosa amb el gust potent del formatge de cabra i un bon farcit de magret. També casa bé el magret i el formatge.

D'aquí mateix, del Restaurant Mas Palau, vaig provar:

- Carpaccio de peu de porc

No en tinc la foto :(
Molt bona relació qualitat-preu, quan el vaig veure no vaig poder resisti'm :)

I ja per anar acabant, dos plats més:

- Senglar a la planxa amb acompanyament, del Restaurant l'Antic Barri Vell


Una bona presentació i perfectament cuinada la carn, podria haver estat més dura i no ho era. Tallada molt fina i acompanyada de rodelles de moniato a la planxa amb sal. Molt adequat per al senglar.

- Sonsos de la peixateria Puignau


Ben fregits i bona quantitat. De mida petita, més petits més apreciats.

I ara ja passem a les postres:

- Pastís de formatge de Casa Ametller


Molt ben fet, molt natural i fi, cobert de melmelada de maduixa al cim.

- Un batut de maduixa de La Lleteria Granja Armengol


S'ha de sacsejar bé ja que és més dens, però té molt bon gust i textura adequada.

I això és tot amics, ara a esperar el de l'any que ve :)

Bikinis catalans

Ara que comença a fer un xic més de fresqueta, sobretot als vespres, ja tornen a venir de gust els entrepans calents. Doncs justament ahir ens vam fer uns bikinis catalans i direu perquè catalans? Doncs perquè m'agrada sucar-los amb tomàquet.

Ingredients per a 2 persones:

Pa de motlle sense crosta
4 talls de gall d'indi
8 talls de formatge cremós, que es desfaci bé
tomàquet de penjar Roseta

Elaboració:

Posem la bikinera a escalfar.
Mentrestant, disposem les llesques de pa de motlle al pedrisc per poder-les sucar bé amb tomàquet pels dos costats, sobretot.


Aleshores hi afegim un tall de gall d'indi i dos de formatge a cada bikini.


Els posem a la bikinera i els traiem quan el formatge ja està desfet i el biquini ha agafat aquell color rosset, que amb el tomàquet també hi queda. Els servim en un plat de pissarra, gentilesa de Platos y Pizarras, que fa una excel-lent presentació del plat.


Realment queden molt bons i sans sucant el pa amb tomàquet, millor que amb mantega!

Nou col-laborador: Tomàquets Roseta

Els tomàquets de penjar Roseta han decidit col-laborar al nostre blog i ens aniran d'allò més bé per poder fer-nos el nostre pa amb tomàquet d'una qualitat excel-lent.

Roseta és una marca registrada per l'empresa Vilsa Fruits S.A., situada a Barcelona, que comercialitza i ven al per major tota classe de fruites i verdures.

Els tomàquets de penjar Roseta són conreats de manera natural, al bell mig d'un paratge amarat de terres salines, les qual els donen un sabor especial, ideal per a prepar-se un apetitós "pa amb tomàquet".

La seva tradició en el conreu artesà dels tomàquets de penjar els permet disposar d'un producte únic. Així la qualitat dels seus tomàquets és la més bona i està garantitzada per una curosa selecció i posterior manipulació, que els fan inconfusibles.

La veritat és que és un dels millors tomàquets de penjar que hi han avui dia, amb una pell molt fina, un color vermell viu i molt plens, et permeten sucar moltes llesques amb tan sols un tomàquet.

Aquests tomàquets no es guarden a la nevera, sinó que com que van presentats a la seva ristra, els pots anar arrancant conforme els necessites.

Us deixo la seva pàgina del facebook per si en voleu saber més així com veure'n també els seus usos a al cuina, que no només serveixen per sucar el pa :)

https://www.facebook.com/pages/ROSETA/111898138849719


A nosaltres ens han enviat molt amablement una ristra del seus tomàquets.

15/10/13

L'arrós solidari del diumenge al Firatast

Diumenge al migdia va tenir lloc el quart i darrer concurs d’arrossos solidari, i en aquesta ocasió els concursants eren: Quim Morales, director i presentador de “La segona hora” de Rac 1, Germà Capdevila, director de la revista Esguard, Txe Arana, presentadora de diversos programes de ràdio i televisió i actriu, Anna Arqué, periodista i comunicadora, Clara Lago, actriu, Ferran Vilajosana, actor, Joan Abras i Alba Roqueta, escultors, Yago García, director de banc i Carles Puigdemont, alcalde de Girona.  

Carles Puigdemont
Txe Arana
Germà Capdevila
Yago García
Anna Arqué
Clara Lago
Ferran Vilajosana
Joan Abras
Quim Morales
Alba Roqueta

 I el guanyador va ser: Ferran Vilajosana!!!!!
 

Nou col-laborador: Iodase

Iodase és la innovadora gamma de productes d'un dels laboratoris farmacèutics més coneguts a Itàlia, Natural Project, que compta amb més de 10 anys d'experiència i un enorme èxit a Europa gràcies a l'alta especialització dels seus productes.

El secret de Iodase rau en l'elecció dels principis actius i en una formulació que aconsegueix que penetrin fins a actuar directament a les cèl-lules adiposes més profundes. Té un efecte termogènic i gràcies també al principi actiu de la cafeïna redueix l'aparença de la cel-lulitis, actuant contra el teixit adipós.

Nosaltres provarem Iodase Actisom per al tractament de la cel-lulitis. I és que avui dia qui més qui menys tenim cel-lultis o greix acumulat a algunes zones rebels, per això aquesta crema ens serà de gran ajuda :)

Gràcies als seus efectes:

- Aprima: amb la cafeïna i el iode augmenta el metabolisme energètic
- Drena: porta pinya, que ajuda molt a eliminar líquid
- Reafirma: molt bé, sobretot en el cas que estem a hagim perdut pes
 
I si l'acompanyem amb una bona dieta, encara millor!


Us recomano visitar la seva pàgina web. Veureu que la seva línia de productes és molt complerta.

També us comentaré que disposen d'una altra gamma de productes per a la sensualitat. Es tracta de la línia Mela di Eva, que ofereix a la dona conscient de la seva feminitat, de la seva sensualitat i del seu encant, productes adaptats a la seva personalitat i sensibilitat amb una atenció privilegiada i particular tant en el packaging com a l'interior del producte. 

L'esmorzar de l'InstaBanyoles

Dissabte passat vam fer l'Instagram a Banyoles. Feia un xic de fresca mentre esperàvem per esmorzar i anar a fer un passeig amb barca per l'Estany. Molt bonic per cert, el paisatge al voltant de l'Estany, com en diuen els banyolins, res de llac, ja ens ho va especificar la guia que ens va fer la visita pel poble, tot gaudint de la Fira Aloja.


Vam fer l'esmorzar al restaurant de davant on vam fer el photocall. Rosques de pernil salat ben sucades amb pa i tomàquet i alguns croissants petits i ensaïmades.

  
Per beure sucs de taronja, préssec i pinya i un cafè amb llet per finalitzar l'àpat i entrar en calor :)


Nou col-laborador: Ejove

La línia de cosmètica cànaria natural Ejove ha decidit col-laborar al nostre blog.

Cosmètics EJOVE és una empresa espanyola, pionera en el sector de la cosmètica natural, en concret en el d'Aloe Vera, amb molts anys al seu sector, que posseeix una àmplia i complerta gamma de productes de primera qualitat, elaborats sempre amb ingredients naturals, a base d'extractes vegetals i plantes.

Disposen d'una àmplia gamma de productes com cremes hidratants facials, de dia, de nit, crema de mans i cos, gel pur d'Aloe Vera, Suc d'Aloe Vera, xampú, gel de dutxa, sabó ...

Els productes EJOVE es venen a Espanya a les perfumeries, farmàcies, herbolaris, parafarmàcies ...

Gràcies a EJOVE he pogut provar una mostra del seu sabó amb Aloe Vera.



El sabó de 100% Aloe Vera pels seus components 100% naturals, hidrata, protegeix i suavitza el cos. La seva escuma fina i cremosa penetra a la pell deixant la carícia perfumada de l'olor de les essències naturals . Aporta a la pell la frescor i l'elasticitat juvenil. Ideal per a pells seques i deshidratades.