13/9/13

Un gelat per anar despedint l'estiu...

Ahir dijous, aprofitant que surto abans de la feina i coincideixo amb el meu home, vam anar a fer recadets i de pas un gelat a la Recuiteria.

Que bo, no m'ho esperava, em va agradar molt! Aprofitant que teníem una degustació gratis, vam fer dos tastets petits, un de iogurt i un de recuit i vam optar pel de recuit. És una delícia el recuit, més dens que el gelat de iogurt. Una excel-lent textura.

Amb tot el sabor del recuit i uns toppings d'allò més luxosos i diversos:

- Ametlles garrapinyades, ametlla trossejada, avellana trossejada, cacaus garrapinyats, mini oreo, mikados, fideus de xocolata, nous, conguitos blancs i negres, mini-smarties i tot això amb salsa de nutella per sota i per sobre!

Aquets són els que nosaltres vam triar, però hi havía moltes fruites i xuxes.

Sublim, el millor d'aquest estiu, sens dubte!

Repetirem, que encara em vaig deixar algun topping per posar ;) Volia maltesers i ametlla caramelitzada i mini Príncipe i mini cookie també!



L'esmorzar d'Insta Castelló

Aquest diumenge passat vam anar a Castelló a instragramejar, però abans un magnífic esmorzar!


Plates amb uns deliciosos panets, tovets i flonjos sucats amb molt de tomàquet i amb pernil salat o formatge.


I per aquells a qui els agradi el dolç: trossos de napolitanes de xocolata, uns brunyols genials i uns madalenetes glassejades molt bones.


L'espongositat dels brunyols i la perfecta quantitat de matafaluga feien dels brunyols una harmonia perfecte. Molt ben fregits, mira que en vaig menjar i se'm va posar molt bé ;)


Acompanyat de suc de préssec i raïm o de poma, a triar i un cafè amb llet de màquina Dolce Gusto, estava bo.

 


Ja han tornat a començar els Instagramers!! Insta Begur

Ha passat un mes aproximadament des del l'últim que vam participar i ara al setembre, aquest passat dissabte 7 de setembre ja vam començar amb Begur!

Molt bonic el poble, no hi havia estat mai, i hi ha unes cases més senyorials, tant d'indians d'abans com no indians, o si?

L'esmorzar va estar bé, quantificat, però bé :)

Ens van donar un tiquet que et donava dret a un entrepà dels varis que hi havia repartits en safates a al terrassa del bar. També incloïa un suc, o dos :), i un cafè amb llet.

Entrepans de pernil salat, formatge, fuet i pernil dolç, acompanyats de sucs de taronja o pinya.


Cal dir que els entrepans estaven molt bons, amb pa cruixent tipus baguette, però ben sucats amb tomàquet i bon oli i amb una generosa capa d'embotit. Vam menjar-ho ben asseguts a la terrassa, que això està molt bé!

Els meus regals d'aniversari

Aquest any vaig tenir els regals d'aniversari adelantats ja que el dia 22 d'agost d'enguany ens trobavem a Punta Cana :)

Així doncs diumenge al matí, abans d'anar a la platja, ja vaig tenir els regals d'en Ramon:

Un anell i unes arrecades del conjunt Carroussel de Tous, m'encanten :)
Un estoig de la Minnie ple de sombres d'ulls, molt maco per fora i per dins
Un pac de xampoo, gel, crema corporal i esponja de la Minnie de maduixa, hm, faré una olor ;) A més, anava amb una caixeta vermella amb un llaç a topos molt bonic.
I per acabar un pac amb 35 receptes, dues cassoletes de fang i un suplet-cremador.


I per part dels meus pares:


Com que pel Sant ja vaig tenir un magnífic braçalet Swarosky, molt original, combinant fil vermell satinat amb brillants i daurat, que es veu que ara vindrà molt.

I també unes sandalies blau marí, xulissimes, amb brillants i serrells.

També tres llibres, tots ells de cuina, pizza, pasta i Historias curiosas de la Gastronomía (Lilian Gologorsky)

Algun dia ja fa més fred ara

Si si, aquest any sembla que l'estiu se'n vol anar abans. I l'any passat que el vam tenir aquí fins a l'octubre :)
Però bé, encara queden alguns dies de sol que haurem d'aprofitar al màxim, de moment, gaudim de la baixada de temperatura amb una bona xocolata desfeta. Aquesta ens va quedar al punt, al punt d'espessa, d'aquelles que pots girar la cullera i no en cau ni gota. Amb un gust excel-lent i una textura inmillorable, haurem de mantenir aquestes proporcions :)


 

Una paella fàcil

Em fa gràcia ensenyar-vos un kit especial per fer paelles. La veritat és que queda bona i es fa amb un plis.

És un pac amb un paquet d'arrós Monstià per a dues persones i un brou de peix ja fet, porta musclos i talls de sèpia i tot. També verdura, com carrota i pèsols. Cal dir que està molt ben aconseguida, tant d'aparença com de gust, mireu quina pinta:



Nopales fregits amb verdures

Gràcies a l'amabilitat de la Despensa Mexicana, nosaltres si que tenim un rebost de bons productes mexicans. Alguns d'ells ja els heu vist al blog amb posts relacionats amb menjar mexicà, però la recepta que fem avui és un xic diferent. És una recepta fàcil de fer i senzilla, un saltejat de verdures però afegint els seus Nopales.

Ingredients per a 4 persones:

3 cebes grans de Figueres
Nopales en salmorra de la Despensa Mexicana 
4 carrotes
oli d'oliva verge extra
sal
pebre

Elaboració:

Pelem les cebes i les tallem ben fines. Les posem a fregir en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
Deixem que es vagin coent i caramelitzant.


Per altra costat, posem els nopals en un colador i els passem per aigua.
Agafem les carrotes, les rentem bé sota l'aixeta i les pelem. Les tallem a làmines fines i les posem a la paella on tenim la ceba fregint.


Finalment tirem els nopals a la paella, salpebrem bé i remenem tota la mescla.


Ho deixem uns minuts al foc i ja ho podem emplatar!



És un plat sa, bo i diferent gràcies a la presència del Nopal ;)

Gnocchis amb mojo picón i botifarra

Avui mostrem un plat que traspassa algunes fronteres, per una part tenim els gnocchis d'origen italià, per altra el mojo picón canari i per rematar el plat una botifarra del país. Anem a veure com ho fem això:

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 botifarra 
  • 1 paquet de gnocchis
  • un xic de mojo picón (aquest ens el van dur els meus sogres de Canàries)
  • formatge ratllat Emmental
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Posem els gnocchis a bullir i deixem el temps que marca el paquet. Els colem i reservem.
Per altra costat piquem la botifarra i la posem a fregir en una paella amb sal, pebre i oli.


Una vegada rosseta i evoquem un xic de mojo picón. Barregem la salsa amb els gnocchis, hi espolssem força formatge ratllat i ja ho tindríem!


Per cert és un plat força picant però queda bo i diferent, per dir-ho d'alguna manera :)