Avui fem una senzilla, sana i bonissima crema de carbassó. És una bona manera de menjar verdura d'una forma molt agradable, perquè la veritat és que queda una crema deliciosa. A més nosaltres hi vam afegir uns fils de pernil salat gentilesa d'Espuña, que col.labora al nostre blog.
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Primer rentem els carbassons i els tallem a rodelles. Fem el mateix amb els porros. Ho posem tot a bullir en una olla, afegint la branca d'api i la pastilla de brou. Ho cobrim tot amb aigua i ho deixem bullir una mitja hora. Una vegada bullit, hi afegim els triangles de formatge, traiem la branca d'api i ho triturem tot amb el turmix fins que quedi ben fi, també es pot colar, en cas que el porro faci fil.
Si ens agrada més líquid s'hi pot afegir més aigua, a gust de consumidor.
Per altra banda, agafem una paella i hi fregim els fils de pernil salat per a fer-los cruixents i els posem al mig de la crema amb l'oli que ha deixat anar de fregir-los al voltant.
La veritat és que és un plat bo que millora moltissim amb el pernil, el fa un plat amb més glamour. Veieu com queda:
De segon vam menjar un enfilat de croquetes, vam fer uan selecció de tres varietats, de formatge blau, de boletus i de pernil ibèric. Van ser bones.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 carbassons verds, poden ser clars, que tenen un gust més fi o foscos, de gust més intens. Nosaltres vam optar pels clars en aquesta ocasió
- 1 manat de porros
- 2 formatges d'aquells de triangle
- 1 pastilla de brou, per anar més ràpid, si en teniu de casolà encara millor
- sal
- 1 litre d'aigua aproximadament
- 1 branca d'api
- 1 paquet de fils de pernil salat Espuña
Elaboració:
Primer rentem els carbassons i els tallem a rodelles. Fem el mateix amb els porros. Ho posem tot a bullir en una olla, afegint la branca d'api i la pastilla de brou. Ho cobrim tot amb aigua i ho deixem bullir una mitja hora. Una vegada bullit, hi afegim els triangles de formatge, traiem la branca d'api i ho triturem tot amb el turmix fins que quedi ben fi, també es pot colar, en cas que el porro faci fil.
Si ens agrada més líquid s'hi pot afegir més aigua, a gust de consumidor.
Per altra banda, agafem una paella i hi fregim els fils de pernil salat per a fer-los cruixents i els posem al mig de la crema amb l'oli que ha deixat anar de fregir-los al voltant.
La veritat és que és un plat bo que millora moltissim amb el pernil, el fa un plat amb més glamour. Veieu com queda:
De segon vam menjar un enfilat de croquetes, vam fer uan selecció de tres varietats, de formatge blau, de boletus i de pernil ibèric. Van ser bones.