28/5/12
25/5/12
Foster's Hollywood





L'hamburguesa era la mitjana, de mitja lliure, és a dir, ens vam menjar 227 grams d'hamburguesa. La veritat és que em va agradar molt el gust, estava ben cuita amb un bon gust com de barbacoa. És just el toc que m'esperava trobar. A més amb el bacon ben magre i cruixent, estava al punt i combinat el formatge feia una deliciosa mescla.


Vam acompanyar la beguda amb un kas llimona, a falta de fanta, però també em va agradar.
I de postres, tot i quedar força plens, no ens vam resistir a provar un postres d'aquests americans. Jo el que volia es va acabar, així que vaig acabar optant per un Chocolate Storm i em vaig equivocar, era bo però no em va convèncer. Tenia al cap el Chessecake.
En canvi em va agradar més el que havia demanat el meu marit. Un Oreo Cookie Sundae, que consta de dues boles de gelat de vainilla, salsa de xocolata i nata, amb trossets d'oreo de topping. Era molt bo, la nata molt densa i combinava bé amb els trossets d'oreo. I la vainilla amb la xocolata sempre queda bo.
El servei també va estar bé, la noia encarregada molt atenta. I el preu ens va sortir bé perquè vam agafar una bona promoció que feien, però sinó trobo que és car. Tot i ser una hamburguesa més bona que a altres llocs, no deixa de tenir un preu excessiu.
Fartons Polo
![]() |
Fartons Polo i dos bolis, gentilesa d'ells també :) |
Els fartons són un brioixet poc dolç, tendre i espongós. Està elaborat amb oli de girassol i sense conservants. Sucats amb orxata són el típic berenar valencià.
Fartons Polo és una empresa que es va fundar l'any 1960 i que es dedica a la fabricació de bollería natural i artesanal sense colorants ni conservants, és un producte que neix per acompanyar a la orxata a l'estiu i a qualssevol altre líquid sense anular el gust de la beguda triada.
Jo els suco al cafè i llet de l'esmorzar i estan bonissims :)
Això ja s'acosta...


Ja sé que ara ja m'he casat, però m'agrada el fet de tenir un comiat pre-casament i un post-casament.
Les nenes de Vic me'l van fer la setmana abans del casament i elles me'l fan aquest dissabte.
No sé què m'espera però de moment tinc aquest avanç! :)
Productes Santaverde

Santaverde és un laboratori de cosmètica natural ecològica, això significa que el 95 % o més de a composició de cada producte és d'origen ecològic. La filosofia de la marca és oferir productes saludables per la nostra pell i el medi ambient, Sense l'ús de productes químics ni proves en animals.
1. La base de la seva cosmètica són les plantes d'aloe cultivades de forma ecològica a la seva Finca Verda. Aquestes fulles són recol·lectades i pelades a mà i són la única matèria prima d'aloe de la seva cosmètica.
2. Cosmètica ecològica amb segell BDIH i SENSE AIGUA. A les seves formules l'aigua és substituïda per suc d'aloe vera (constituint entre un 60-70 %) del cosmètic segons la referència) de forma que els centenars de principis actius que l'aloe contenen està en la pròpia formula actuant sinèrgicament. El segell BDIH és un segell oficial alemany que garantitza que la cosmètica és ecològica.
Si voleu fer una ullada als seus productes us recomano visitar la seva web: www.suraolevera.es. Tenen una oferta per la primera compra a la seva botiga online.
Jo ja he provat la crema d'aloe vera mitja i té una textura molt suau, et deixa la pell hidratada i fresca.
24/5/12
Sopars a Phuket
pròxima, o també al passeig de la platja. Per accedir-hi l'hotel tenia un bus que cada deu minuts et portava al passeig i et pujava a l'hotel. Tot era per estalviar-te la pujada.
Vam menjar pizza, plat únic. No era car, per ser un restaurant de l'hotel.
El segon dia vam provar un restaurant que ens va cridar l'atenció perquè era tot de fusta i sempre estava ple de gent. Els plats feien molt bona pinta. No formava part del nostre hotel. De preu era molt econòmic. Vam demanar una hamburguesa amb formatge i venia amb patates rissades amb ketchup d'acompanyament. Estava bona, el pa amb sèsam ben tou, res que envejar a algunes cadenes de fast-food.
De postres, mentre caminàvem pel passeig, ens vam agafar cada dia un frappé. Bonissím. N'hi havia de xocolata, d'oreo, de crema de llet. I t'hi posaven nata, fideus de xocolata i cacau pel cim.
L'últim sopar :) el vam fer al bar lounge del nostre hotel, vora el passeig també, just a sota de l'italià del primer dia. De fet les pizzes les elaboraven a l'italià, tot i que la carta era més escueta. I clar els servei també canviava. Et servien pa d'all per picar, la carta ben presentada. En canvi al lounge, eren taules i cadires de fusta i amb més caloreta.
Les feien bones les pizzes, i a més, tenien oli picant.
Tot un luxe a Tailàndia. Les begudes ens les van regalar, gentilesa de l'hotel. El primer dia, amb el check-in ens van donar dos vals per gastar-los a un certs restaurants entre els que tenien.
Vam veure pepsi i fanta de taronja, perquè en tot el viatge no hi havia ni una fanta de llimona. Es veu que no els hi deu agradar tan àcid. Només hi havia fanta de taronja o de maduixa, seven up, sprite. Begudes massa dolces pel meu gust.
Un sopar típic tailandès
Era una sala gran amb molts turistes i tot de taules i seients de coixí, no hi havía cadires, t'assentaves en plan buda :)
L'àpat eren degustació de sis plats i no va estar malament, tot i que prefereixo altres plats.
Això sí la presentació feia efecte, tot servit amb un joc com de porcelana china.
2. Una espècies d'amanida de col, amb carrota i altres verdures que no havía provat mai, però resultaven bones. Tenien un gust especial, tot i notar el gust de la col que és més potent.
Aquest plat els hi ve de la proximitat amb China.
4. Un bol d'arrós bullit.
Ells tenen molts camps d'arrós a les seves terres, i el fan servir com nosaltres el pa. D'acompanyament als plats. Era bastant sosso. Es va quedar en el bol ;)
5.Aquest era el plat més bo de tot el sopar, amb diferència. Era senzill però original. Presentat amb unes fulles de plàtan hi havia un tros de pollastre molt ben cuit i dauradet. Molt gustós.I acompanyat d'una salsa de soja.
6. I per acabar, passem al plat inmengable. Era una vedella súper picant i amb un fort gust d'una mescla d'espècies que no es podia ni olorar gairebé.
Crec que quasi ningú s'ho va menjar.
De postres ens van servir un platet amb trossests de pinya i síndria, era la primera fruita que provava en aquell país de fruita dolça. Que bona!
I després del cafè del sopar cap al Sirocco, a prendre una copa tot observant les vistes de nit de la cuitat de Bangkok. Meravellós, sense paraules :)
Mercat a Chiang Mai
Aquí us mostro algunes de les fotos que vam fer a un mercat a primera hora del matí a Chiang Mai.
Com podeu veure hi ha una gran diversitat de verdures, hortalisses, bolets, espècies, peixos, cargols i granotes fins i tot.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)