13/6/12

Blanc Restaurant

El nostre racó ;)
Aquest passat dissabte vam anar  a un restaurant que feia molt temps que no anàvem. Era un dels nostres preferits. I dic era perquè ara últimament han anat canviant els plats i ens han tret just els que més ens agradaven, com ara, una amanida servida amb tosta de pa de soja, que portava pollastre, rúcula, tomàquet i parmesà i el bou tendre amb parmesà i rúcula, acompanyat també amb mitja ceba a la planxa, que també era deliciós. Sort que no han tret el coulan de xocolata, el xocolatíssim, que en diuen ells, que sinó...
 
Ell comença amb una cervesa fresqueta, jo amb aigua ben freda

Doncs bé, d'entre tot l'assortiment d'amanides, que n'hi ha de molt variades i originals, al final em vaig decantar pel carpaccio de bou amb rúcula i parmesà. M'agrada el parmesà, com podeu veure :)
Estava a punt d'optar pel foie micuit amb confitura de figues, però volia alguna cosa més lleugera. La veritat és que era bo, servit amb llesques de parmesà al cim i rúcula i amanit amb oli d'oliva.

Carpaccio de bou amb rúcula i parmesà
 El meu home va demanar un risotto de ceps amb parmesà. Era molt bo, servit amb forces llesques de parmesà, com es pot veure a la imatge, i amb el gust potent del cep. Bona cremositat de l'arrós també s'aprecia i es nota al gust.

Risotto de ceps amb parmesà

De segon vam demanar el magret d'ànec amb salsa Oporto. Era bo, el magret al punt, ben fet, servit amb la salsa i pera cuita. Massa dolç tot plegat. I el magret bo, però força escàs. M'hagués agradat tot un magret sencer.

Magret d'ànec amb salsa Oporto

I de postres, per mi el millor, el coulant, és realment bo. Tot i que abans, te'l servien amb una sopeta de xocolata i el coulant al centre, ben calent, a punt de clavar-li la cullera i que et surti la xocolata com un volcà. Boníssim, però ara va acompanyat amb un xic de xocolata al voltant :( Això sí, la maduixa de sempre i una fulla de menta. Tot i que aquest coulant encapçala el rànquing número 1 del millor coulant que he provat, de moment!

Xocolatíssim

En resum ja em va agradar, no com abans ho feia i això que el lloc és molt bonic. Tot amb fusta blanca i ampolles buides de colors a les vitrines, sofàs blancs, bon servei. De seguida t'acomoden i et serveixen pa de xapata calent, acabat de fornejar, i per cert, molt bo. Justament el pa és de les poques coses que mai acostumo a provar, tot i que aquesta vegada al haver-hi la salseta, vaig aprofitar. Com que tampoc em vaig quedar molt plena amb el magret.

Xapates calentes i bones :)

Quant al preu surt a uns 25 euros per persona. No és car, tot i que si hi vas entre setmana fan menú més econòmic i també està molt bé. Ara d'aquí poc anirem a un altre restaurant de la mateixa cadena a Barcelona, ja que en tenen repartits per arreu. A Filipines, Barcelona, Palamós, Madrid i aquest de Girona. Fa temps havíem provat ja dos de la seva cadena a Barcelona; Crema Canela i Les Quinze Nits, tots dos amb carta i menú i estan molt bé ambdós. Ja us explicaré l'experiència!

Sorteig al blog...

Aquesta entrada és per anunciar un sorteig molt interessant, un bon premi si fas cupcakes, galetes amb fondant...
Se sorteja una impressora mini Cricut Cake, per a retallar lletres, sanefes, etc.
Si voleu fer una ullada al blog, molt interessant i cuco, i de pas us apunteu al sorteig, teniu temps fins el dia 13 de juliol.
Jo ja m'hi he apuntat!

12/6/12

Farines Saiz

La setmana passada vaig rebre una caixa rosa molt cuca i a dins hi havia dues mostres de farines de la casa Felix Saiz Lozano. Són una empresa de Cuenca des de principis del segle XX, són un referent de les seves farines a nivell nacional.
Això es deu a les seves farines 100% naturals, sense additius ni millorants químics, essent, avui dia, una de les poques industries que es dediquen a l'elaboració de farines artesanes i de qualitat, cuidant tant l'elaboració com els blats que fan servir, que és la base fonamental de la seva qualitat. Tenen cura de la tria del blat passant un estricte procés de selecció, que avarca des de l'estudi de les varietats al seu laboratori fins a acords amb els agricultors per tal de controlar des de l'origen la qualitat.

Les dues mostres que m'han enviat són:

- "Farina de Casas Colgadas": que és una farina que ells denominen normal, ja que s'adapta a qualssevol tipus d'elaboració, tant brioixería com pans, beixamels, ètc.

- "Farina forta": farina perfecta per a l'elaboració de pans rústics, milfulles, ètc.

També disposen d'altres varietats de farina, i són especialistes en farines per fer porres i xurros.

Ja tinc ganes de provar-les, ja us ensenyaré a veure quines receptes elaborem!
 

8/6/12

Arrós Monstià


 L'empresa arrós Monstià ha tingut l'amabilitat d'enviar-me alguns dels seus productes, concretament:

  • Arrós Bomba: és un arrós ideal per a la preparació de plats d'alta cuina, gràcies a la qualitat d'una selecta varietat d'arrós que només prové del Delta de l'Ebre.Tendre i suau al paladar una vegada cuit, la gran capacitat d'absorció dels seus grans curts i arrodonits permet incorporar plenament el sabor del seus ingredients. És el preferit per elaborar bones paelles i arrossos caldosos de peix.

  • Arrós Extra: ideal per a paelles, amanides, acompanyaments de carns i peixos i, també, en la preparació d'excel.lents postres a base d'arrós. L'arrós Extra Monstià, de sabor i qualitat incomparables, fa  servir la mateixa varietat seleccionada, així doncs té el mateix temps de cocció i una gran capacitat d'absorció de gustos i sabors.

  • Kit Paella Monstià: un Kit especial que conté tots els ingredients necessaris per elaborar una paella de qualitat amb caldo concentrat de peix, mariscs i hortalisses. Inclou un sobre de safrà natural i un paquet d'arrós Extra de Monstià, que garantitza una cocció homogènia i absorbeix millor el caldo i els sabors. Fàcil de preparar i amb un sabor excepcional

La veritat és que a tinc ganes de provar tota la gamma d'arrossos i en especial aquest fantàstic kit de paella, quan el fem ja en faré un post a veure que tal! :)

7/6/12

Sorteig Maheso


Hola!! L'altre dia vaig tenir un petita sorpresa! L'Empresa Maheso es va posar en contacte amb mi i em va enviar uns packs per sortejar entre tots vosaltres i pugueu provar els seus productes! :)

 ¿Què sortegem?
  • 10 packs de promoció de Maheso, que consten d'un imán i 6 vals de descompte per valor de 1€ per diversos dels seus productes:
    • Tempura amb verdures
    • Nuggets
    • Croquetes de pernil ibèric
    • Rotllets de primavera
    • Porres
    • Mussaka 


El sorteig
  • Podeu particiar des d'avui mateix, dia 7 de juny de 2012 fins al dimarts 31 de juliol de 2012 a les 12h de la nit. 
  • El sorteig està dirigit a totes aquelles persones residents a Espanya.
  • A cada participant se li adjudicarà un número de participació al sorteig. El sorteig es farà a través de la pàgina de Random.org

  • El resultat del sorteig el publicaré just l'endemà, el dia 1 d'Agost, amb un post aquí mateix.

  • Si no puc posar-me en contacte amb alguns dels guanyadors, ho sortejaré amb els restants.
 
¿Com es pot participar?
  • T'has de fer seguidor del blog si no n'ets encara i deixar un comentari en aquest mateix post.  Al comentari, hi heu de deixar el vostre nom complert i mail. 



Si teniu un blog i em voleu fer el favor de posar el logo del sorteig per enllaçar amb aquest post, us ho agrairia moltíssim!! :)

  Molta sort a tots/es !!

5/6/12

La Despensa Mexicana

Quina il.lusió em va fer rebre aquesta caixa de productes de la Despensa Mexicana!!!!
Era una caixa ben plena dels seus productes autèntics mexicans :)
La Despensa Mexicana és una empresa on pots comprar una diversitat enorme d'aliments de Mèxic. Tots els seus productes tenen la garantia atorgada pel fabricant i per la legislació vigent. I en tan sols 24 hores ho tens a casa a punt d'elaborar les mil i una receptes mexicanes. Si et vols guiar un xic o agafar idees, a la seva pàgina web, a més, tenen un apartat on hi ha receptes fetes amb els seus diferents productes. I és que la gastronomia mexicana és molt variada i gustosa, amb abundància de salses de tomàquet verd i vermell i chile i productes elaborats amb blat de moro, com els seus "nachos" o les conegudes "tortillas". La combinació que es pot fer amb els seus productes és infinita.

La veritat és que tenen una extensa gama de productes, pots trobar des de les conegudes "tortillas" fins a cafè, xocolata, tequila, entre altres. Si la comanda supera els 50 euros, l'enviament és gratuït.

Així que ja sabeu, si us agrada el picant o voleu fer un àpat mexicà, feu una ullada a la seva botiga on-line.

L'extens lot de productes que em van enviar
Ja publicarem les receptes amb els diferents productes conforme les anem fent ;)



28/5/12

Fòrum de "Receta y cocina"

A més d'estar de sorteig també tenen un fòrum per on podeu passar i comentar alguna cosa, us deixo l'enllaç:

http://www.recetaycocina.com/foro-recetas/

I enrecordeu-vos que està de sorteig!

Sorteig d'un ganivet de tallar melons

SORTEO DE 1  CORTADOR DE MELONES OH ASIS!!

Los ganadores serán el numero que coincida las 3 ultimas cifras con el sorteo de la ONCE que indicaremos mas adelante.
SUERTE A TODOS!!Para participar es muy sencillo, vamos a repartir numeros del 000 al 999 cada participante puede tener varios numeros, cuantos mas se tengan, pues mas posibilidades hay de llevarse este magnifico cortador de melones
Formas de conseguir numeros:
Reenvia este correo a tus contactos y agreganos en el e-mail ( recetas@recetaycocina.com) diciendonos los numeros que quieres, recibirás 2 numeros para el sorteo, pidelos!!.

¿Y como consigo mas numeros para participar?
  1. Siempre hay que enviar un e-mail a recetas@recetaycocina.com para solicitarlo.
  2. Si nos envias una receta que hayas hecho tu con (foto, ingredientes, preparación y comentario) consigues 10 NUMEROS (creemos que debemos subir este punto por ser un esfuerzo mayor), cuantas mas recetas envies, mas numeros te llevas, tienen que ser recetas no repetidas en el listado. Las recetas que nos envies las publicaremos para compartirlas con todos, y ademas si tienes un blog lo enlazaremos en todas las recetas que envies o añadiremos información que tu quieras.
  3. Si pones en tu blog este sorteo y nos mandas un mail a recetas@recetaycocina.com con el enlace... te llevas 5 numeros.
  4. Si nos pones un enlace en tu blog, tambien te llevas 5 numeros.
  5. Si nos pones el concurso en tu facebook, te llevas 2 numeros.   http://www.facebook.com/Recetaycocina
  6. Solo por estar leyendo esta newsletter puedes elegir el numero que te guste,contestanos a este correo para pedirlo.
  7. ¿Estas publicando mensajes en el foro de recetaycocina?, envianos un mail pidiendo 5 numeros mas. http://www.recetaycocina.com/foro-recetas/
  8. Publica en tu blog nuestro nuevo foro de recetas y consigue 5 numeros mas.
  9. Publica en tu facebook la información del foro de recetas y consigue 1 numeros mas.
  10. Publica un enlace a la web de OH ASIS con su logotipo en tu blog y consigue 5 numeros.
11. Cuando hayamos repartido todos los numeros publicaremos por lo menos 1 semana antes en la web el dia del sorteo y enviaremos una newsletter a todos con el dia del sorteo de la once que coincida con las ultimas 3 cifras.