

Avui us presento una recepta un xic diferent. Feia dies que corria per casa un paquet de tallarimis gentilesa de Pescanova i no sabia ben bé com combinar-los, tot i que, a la seva pàgina web hi ha una varietat de receptes.

Jo finalment vaig optar per fer-los amb pasta, que sembla, visualment tot sigui pasta, però, en canvi, de gust són bons, em van sorprendre agradablement.
Ingredients per a dues persones:
- 200 g d'espaguetis en cru
- oli d'oliva verge extra
- sal
- un gra d'all
- pebre
- alfàbrega
Elaboració:
Posem els espaguetis a bullir. Els deixem bullir el temps indicat a l'envàs i hi afegim sal i un raig d'oli quan ja arranquin el bull.
Mentre bullen, pelem un gra d'all, el filetegem i el fregim amb un raig d'oli.
Quan l'all comença a rossejar, abans que es cremi, hi afegim els tallarimis perquè agafin gust.
I finalment ja quan tenim els espaguetis bullits, els colem i afegim els tallarimis a l'all.
Hi espolsem pebre, alfàbrega i un bon raig d'oli d'oliva i ja ho tindríem!
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza "
La cocina de Sariqui", a veure si em toquen les dues ampolles de vi de Viña Pomal Reserva (D.O.C. Rioja) en estoig metàl.lic que sorteiga!