




- 200 g d'espaguetis en cru
- oli d'oliva verge extra
- sal
- un gra d'all
- pebre
- alfàbrega
Elaboració:
Posem els espaguetis a bullir. Els deixem bullir el temps indicat a l'envàs i hi afegim sal i un raig d'oli quan ja arranquin el bull.
Mentre bullen, pelem un gra d'all, el filetegem i el fregim amb un raig d'oli.
Quan l'all comença a rossejar, abans que es cremi, hi afegim els tallarimis perquè agafin gust.
I finalment ja quan tenim els espaguetis bullits, els colem i afegim els tallarimis a l'all.
Hi espolsem pebre, alfàbrega i un bon raig d'oli d'oliva i ja ho tindríem!
Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza "La cocina de Sariqui", a veure si em toquen les dues ampolles de vi de Viña Pomal Reserva (D.O.C. Rioja) en estoig metàl.lic que sorteiga!
Muchas gracias Lidia!!!
ResponderEliminarSuerte en el sorteo!!!
Besitos
http://sariqui.blogspot.com/2012/02/sorteo-1er-aniversario-en-la-cocina-de.html