27/1/12

Maheso està de sorteig!

SORTEIG DE 10 LOTS Maheso AMB:
6 VALS DESCOMPTE + 1 estoretes per al ratolí
http://www.maheso.com
Aquesta vegada hi haurà 10 guanyadors, tenim moltes possibilitats!
Els guanyadors seran el número que coincideixi les 3 ultimes xifres amb el sorteig de l'ONCE que indicarem més endavant i els 4 números anteriors i els 5 següents.
Hi haurà un premi per concursant, en cas de coincidir seus números es passarà el premi al número següent o anterior segons que correspongui.
SORT A TOTS! Per a participar és molt senzill, anem a repartir números del 000 al 999 cada participant pot tenir diversos nombres, quants més es tinguin, doncs més possibilitats hi ha de portar un dels lots Maheso.
Formes d'aconseguir números:
Reenvia aquest correu als teus contactes i Afig en l'e-mail (recetas@recetaycocina.com) dient els números que vols, rebràs 2 números per al sorteig, demana'ls!.
I si vull més números per participar?





1 .- Sempre cal enviar un correu electrònic a recetas@recetaycocina.com per sol · licitar.


2 .- Si ens envies una recepta que hagis fet la teva amb (foto, ingredients, preparació i comentari) aconsegueixes 10 NUMEROS (creiem que hem de pujar aquest punt per ser un esforç més gran), totes més receptes enviïs, més números et portes, tenen de ser receptes no repetides en el llistat. Les receptes que ens enviïs les publicarem per compartir-les amb tots, ia més si tens un blog ho enllaçarem en totes les receptes que enviïs o afegirem informació que tu vulguis.

3 .- Si poses al teu bloc aquest sorteig i ens envies un mail a recetas@recetaycocina.com amb l'enllaç ... t'emportes 5 números.


4 .- Si ens poses un enllaç al teu bloc, també t'emportes 5 números.


5 .- Si ens poses el concurs al teu facebook, t'emportes 2 números.http://www.facebook.com/pages/Recetaycocinacom

6 .- Només per estar llegint aquesta newsletter pots triar el número que t'agradi, contestans a aquest correu per demanar-lo.


7 .- Aquestes publicant missatges al fòrum de recetaycocina, Envia'ns un mail demanant 5 números més.

http://www.recetaycocina.com/foro-recetas/


8 .- Publica al bloc nostre nou fòrum de receptes i aconsegueix 5 números més.


9 .- Publica a la teva Facebook la informació del fòrum de receptes i s'aconsegueix 1 números més.


10 .- Publica el teu enllaç a la web de Maheso amb el seu logotip en el teu blog i aconsegueix 5 números.

 http://www.maheso.com

- Quan haguem repartit tots els números publicarem com a mínim 1 setmana abans a la web el dia del sorteig i enviarem una newsletter a tots amb el dia del sorteig de la onze que coincideixi amb les últimes 3 xifres

No hay comentarios:

Publicar un comentario