![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyJqPpXCn4FrQYgUaIfyiM4rbfUiw2U6_s8aQt7plcosbuIl59eRLTJ8KLClEruDdsBspzNcpuduSeWsoKZ2sqI69bN8t8HIXAU445R2UwZ8Ne51d2Jx1ReXHiqdYOF2uEFhJHTHmb0QA/s320/IMG0030B.jpg)
Avui publicarem una recepta molt senzilla de com fer un bisbalenc.
Es tracta
d'un dolç típic de la Bisbal d'Empordà, famós per la seva exquisidesa i que confeccionen les pastisseries locals.
Ingredients:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvI0vKQHJ82P8GDUzZAFqDSpLi6WsEEK1CQTbYLafLwKqj8kh5FyRv0BKJjIDIGoXy0fpYLYVF0gZ-es6V7MnFvR-YDKLpDLpYxus-vqT4obKsIma3X9UlNC1lzLmafEqmedwiw6zUtKM/s320/IMG0031A.jpg)
· 1 làmina de pasta de full
· 250g de cabell d’àngel
· 1 ou
· 100g de pinyons
· 200g de sucre
Preparació:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh882hDCuex4VianMrO7Ca2aPGA4nDgZfbhzsg_-mapqyqD9J355-2P-EwlhT8ylAyCTC0UE61gSGWHsbkaCYA7NQ_Zbp0hQJvRXWqlPtmhgqzo0s_uijHCYhjIYQIbzpBtso2XiI1CTDE/s320/IMG0037A.jpg)
Estendre la pasta de full sobre un paper de forn i tallar-la en forma rectangular. Repartir el cabell d’àngel al centre de forma longitudinal. Pintar els extrems del rectangle amb ou batut i tancar-lo sobre si mateix. Donar-li la volta per tal d’amagar els plecs i pintar-lo amb ou batut. Empolsinar-lo amb sucre, tirar els pinyons per damunt i coure-ho al forn a 180º durant 30 minuts. Deixar refredar i servir.
Amb aquesta recepta participo al concurs organitzat per
Anyolcocina.
No hay comentarios:
Publicar un comentario