26/1/12

Bisbalenc

Avui publicarem una recepta molt senzilla de com fer un bisbalenc.
Es tracta d'un dolç típic de la Bisbal d'Empordà,  famós per la seva exquisidesa i que confeccionen les pastisseries locals.


Ingredients:

· 1 làmina de pasta de full
· 250g de cabell d’àngel
· 1 ou
· 100g de pinyons
· 200g de sucre

Preparació:

Estendre la pasta de full sobre un paper de forn i tallar-la en forma rectangular. Repartir el cabell d’àngel al centre de forma longitudinal. Pintar els extrems del rectangle amb ou batut i tancar-lo sobre si mateix. Donar-li la volta per tal d’amagar els plecs i pintar-lo amb ou batut. Empolsinar-lo amb sucre, tirar els pinyons per damunt i coure-ho al forn a 180º durant 30 minuts. Deixar refredar i servir.

Amb aquesta recepta participo al concurs organitzat per  Anyolcocina.



No hay comentarios:

Publicar un comentario