 |
Carta del menú |
 |
Aperitiu de la casa |
Ahir era un dia especial per a mi, ahir va fer cinc anys que surto amb el meu xicot!!
Si és que el temps passa volant quan s'està bé :)
Bé doncs per celebrar-ho vam anar al Mas Renart. És una masia del 1686 enmig de la natura, envoltada per oliveres, vinyes i rosers.
Com que era un dia laborable vam optar pel menú diari.
 |
Escalivada amb formatge de cabra |
Aquest consta de cinc plats de primer a triar, que van canviant cada dia.
Una extensa de segons a triar, tan carn com peix i cinc postres també a triar.
Només arribar ja et porten, coma detall de la casa, unes olivetes, les pelotin, amb uns fins talls de llonganissa, no estava malament.
 |
Magret d'ànec amb salsa de gerds |
Nosaltres vam demanar amb la parella exactament el mateix, així que només veure-ho un menú;
- De primer una escalivada amb formatge de cabra: exquisida, molt ben presentada. L'escalivada, que portava pebrot vermell, ceba i esbergínia, al cim d'una llesca de pa de pagès torrada. I al damunt un bon tall de rulo de cabra passat per la graella amb un toc de vinagre balsàmic, deliciós.
A més portava un xic d'enciam, escarola i alfalfa d'acompanyament.
 |
Magret d'ànec amb salsa a les fines herbes |
- De segon vam triar el magret d'ànec, jo a les fines herbes, servit a part però, i el meu xicot amb salsa de gerds. Era exquisit el magret, el vaig demanar al punt i era super tendre, passava molt bé. Probablement també perquè estava tallat per la meitat., no quedava gens dur. Anava acompanyat d'unes patates, un pebrot verd a la brasa i un tomàquet especiat a la planxa. La salsa a les fines herbes no estava gens malament, tot i que al final, el magret me'l vaig menjar tal qual i a la salsa hi vaig acabar sucant les patates.
 |
Lioneses de nata amb xocolata calenta |
- De postres, no sabíem que decidir, però al final vam encertar de ple, unes lioneses de nata amb xocolata calenta. Senzillament bonissimes. Una nata ben muntada a dins d'una deliciosa pasta choux i regades d'una fina salsa de xocolata.
Vam quedar molts satisfets, tan amb el menjar com amb el servei, molt atent i amable.