![]() |
| Rocs de xocolata |
Ingredients:
- Ametlles torrades
- Xocolata fondant
- Galetes caramel.litzades
- Mantega
Procediment:
S'agafa la xocolata fondant, es trenca tota en preses i es posa amb una cullerada de mantega al microones. Es vigila bé, que la xocolata no es cremi, anem comprovant que quedi tova. Quan estigui calenta, la traiem i la barregem tota amb la mantega fins que ens quedin totes les preses ben desfetes.
Per altra banda, posem les amtelles torrades i prèviament pelades en un mà de morter i les esmicolem. Hi afegim les galetes caramelitzades, també esmicolades. Una vegada ja tenim la mescla d'ametlla i galeta hi evoquem la xocolata fondant i ho barregem tot.Anem agafant amb una cullera aquesta barreja de xocolata, ametlla i galeta i l'anem posant sobre una plata perquè la xocolata es refredi. Es pot refredar a temperatura ambient o bé posar a la nevera, si es vol fer més ràpid.
Quan ja s'ha refredat, s'arrenquen els rocs de la plata i ja els tindríem. A punt per postres o per acompanyar el cafè :)
Amb aquesta recepta participo al blog de Recetas Lianxio, que celebra el seu cumpleblog amb una Fira de xocolata.










