A vegades tens ingredients a casa que fa més dies que corren per la nevera i dius, els haig de gastar. Sovint, però, no saps com. Doncs l'altra dia pensant en gastar algunes pastilles de brou i sobrassada que ens queda dels mallorquins de l'hivern vaig pensar que podríem fer un risotto. És un plat ràpid, fàcil i senzill de preparar. Anem a veure!
Ingredients:
Elaboració:
Posem l'arrós en una olla amb un xic d'oli.
Paral.lelament desfem la pastilla de brou en aigua calenta i l'evoquem a l'olleta on tenim l'arrós.
Anem remenant per tal que no s'enganxi l'arrós i vagi abosorbint el brou. Hi posem un toc de pebre i sal i hi tirem la sobrassada desmenussada i un xic de formatge ratllat.
Remenem tot que es desfaci i emplatem.
Bon profit!!!!
Hi podem posar alguns talls de formatge al cim per decorar!!
Ingredients:
- 1 tassa d'arrós
- 3 rodelles de sobrassada
- 1 pastilla de brou de verdures
- formatge per desfer
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
Elaboració:
Posem l'arrós en una olla amb un xic d'oli.
Paral.lelament desfem la pastilla de brou en aigua calenta i l'evoquem a l'olleta on tenim l'arrós.
Anem remenant per tal que no s'enganxi l'arrós i vagi abosorbint el brou. Hi posem un toc de pebre i sal i hi tirem la sobrassada desmenussada i un xic de formatge ratllat.
Remenem tot que es desfaci i emplatem.
Bon profit!!!!
Hi podem posar alguns talls de formatge al cim per decorar!!