5/10/18

[#Polònia] Manekin a Varsòvia

Un lloc molt interessant per anar a dinar o sopar és el Manekin a Varsòvia. Hi ha diversos establiments repartits per tot Polònia, tot i que nosaltres vam anar a la de Varsòvia, concretament al de la Plaça Constitució. Un restaurant molt ben situat, amb vistes a la plaça i una gran terrassa on menjar-hi. Per dins la decoració està guay, tipus industrial però ben aconseguida, en un ambient acollidor.

El personal és jove i amable, un xic lent això si.


Aquest restaurant ofereix una gran varietat de creps, boníssimes, amb una massa molt ben feta i ben farcida.


Jo vaig optar per una crep farcida de tomàquet sec, crema de formatge, rúcula i salsa de formatge. Te la serveixen amb pastanaga ratllada, cogombre picat i un potet amb la crema de formatge, que pots triar entre maionesa, all, entre altres.


La veritat és que sembla que no però la crep és gran i molt complerta, vas menjant i està molt plena i a més amb la salsa addicional encara hi fas més bo, amb lo formatgera que sóc, vaig gaudir molt.


La meva parella va optar per la lasagna de la casa, que era artesana, amb plaques fresques de pasta i tomàquet al natural.


També era molt bona i amb formatge fos d'aquells que fa fils, li va agradar, tot i que penso que hauria d'haver tastat una crep, que també atipava molt.


A més no pots marxar del Manekin sense tastar els seus pancakes, súper esponjosos.


Nosaltres ens els vam partir perquè te'n serveixen 4 amb molta nutella i M&Ms que són els que vam demanar nosaltres, però en tenen amb xocolata blanca i fruites vermelles, de xocolata amb fruita i altres opcions llamineres.


I per beure fan una llimonada natural molt refrescant, amb fulles de menta i llima.


Vam dinar molt bé i vam estar molt a gust. I el preu excel·lent, uns 15 euros tot plegat, la meva crep, una lasagna, una cervesa del 500 ml, la llimonada i els pancakes.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario