7/9/11

Lúltim dia de l'Acústica i també dels menjars

Coxhina de pollastre
Per clausurar els quatre dies de concerts vam anar a veure els Catarres havent sopat prèviament a la Fira dels Menjars del Món, com no :)
Fromagère
La despedida va consistir en una crepe de la Bretona. N'hem menjat molt altres cops però ens vam deixar portar per la temptació, si és que estan tan bones. Vam fer una fromagère cadascu (formatge de cabra, emmental, roquefort, crema de llet i cebollí). Tot i que vam introduir un entrant brasiler realment boníssim, una coxhina de pollastre. No podiem no probar-la, ja l'haviem vist altres dies, al igual que els pastissos que oferien a la seva parada. Eren d'allò més macos, però volaven. Quan en volies un que havies vist abans de sopar, quan l'anaves a demanar ja no hi era. Així que l'lúltim dia vam dir, això no pot ser, avui l'agafem segur. I dit i fet, vam triar, entre els molt que hi havia, molt vistosos tots, un de xocolata, avellanes, nutella i merenga. Una delícia pel paladar.
Estava esponjós, ple d'avellanes senceres a dins, amb trossos de xocolata i recobert d'una fina capa de merenga. Boníssim, hem disfrutat molt, tant de l'Acústica com dels menjars, aquest any més que mai :)



1 comentario:

  1. Ummmmmmm cuanta cosa rica veo en esta entrada.

    Gracias por participar en el sorteo, te deseo la mayor de las suertes.

    Besos.

    ResponderEliminar