7/9/11

Mes menjars del Món

Kumpa
Dissabte vam repetir la Fira Menjars del Món, i és que s'ha d'aprofitar la diversitat de cultures gastronòmiques que t'ofereixen. Ja a la tarda vam veure alguns concerts repartits per aquí el centre figuerenc i cap al vespre, no gaire tard, que sinó s'emplena massa i no tens lloc a taula, vam anar a fer alguns mos.

Koftes vegetals
Aquest cop vam triar una empanada de vedella gegant, una Kumpa, o de la cuina africana. Estava bona, farcida de verduretes i vedella i acompanyada d'una salsa de tomàquet especiada.
També vam agafar tres koftes vegetals de la cuina hindú. Eren una espècia de mandonguilles fetes amb farina de cigró i verdures; una de bròquil, una d'espinacs i l'altra de bleda. La veritat és que les vaig trobar bastant sosses tot i sucar-les a les diferents salses, picant verda, yogurt o tomàquet especiat.
Plat combinat colombià
Ja per acabar vam triar un plat combinat de la cuina colombiana. Em va sorprendre gratament. Era tot molt bo, consistia en un xic d'arrós amb pebrot vermell, carn de vedella i espècies, fideus també amb pebrot vermell i carn, blat de moro saltejat i carn de porc amb tamarindo. Una combinació molt bona que vam acompanyar també amb una quants xips de yuca fregida. És molt bona i gustosa la seva cuina, la carn de porc era una delícia, el que més em va agradar!

 El meu xicot va demanar un sacher de la cuina mediterrània, que per cert no en té res de mediterràni aquest dolç vienès, però feia bona pinta :)


1 comentario:

  1. Este plato combinado tiene una pinta realmente buena, menuda consistencia...
    Besitos.

    ResponderEliminar