Diumenge passat, vam decidir fer-nos plats mexicans. El que vam fer va ser un metxembrat del que havíem provat al nostre restaurant mexicà preferit i algun plat que havíem tastat en un altre restaurant, però a la nostra manera.
Ingredients:
Elaboració:
De primer vam preparar uns nachos amb salsa de formatge al cim. Per fer-la vam agafar un cassó, hi vam posar una cullerada de mantega, daus de formatge edam i un raig de llet. Ho vam escalfar tot mentre anàvem remenant i quan la vam tenir lligada, la vam evocar al cim d'un plat amb tot de nachos.
Per altra banda, vam agafar dos xoriços, els hi vam treure la pell i els vam fregir.
Amb aquest oli que van deixar anar, vam fregir-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines.
També vam fregir el provolone.
I vam muntar unes tortillas, tal com diuen ells, amb el xoriç, els xampinyons i el provolone.
Queda realment deliciosa aquesta mescla per farcir les tortillas. Tot i que se'n poden fer molts de farciments. Un altra dia en farem servir un altra, estigueu atents ;)
Andale, doncs amb aquesta recepta participo al concurs del blog Carritus!!!!!!!!!!
Ingredients:
Nachos amb formatge |
- 1 paquet de nachos
- dues rodelles de formatge Provolone
- formatge Edam
- 2 xoriços picants
- 250g de xampinyons
- sal i pebre
- 4 tortillas de blat de moro
- mantega
Elaboració:
De primer vam preparar uns nachos amb salsa de formatge al cim. Per fer-la vam agafar un cassó, hi vam posar una cullerada de mantega, daus de formatge edam i un raig de llet. Ho vam escalfar tot mentre anàvem remenant i quan la vam tenir lligada, la vam evocar al cim d'un plat amb tot de nachos.
Tortilla enrotllada |
Amb aquest oli que van deixar anar, vam fregir-hi els xampinyons tallats a làmines ben fines.
També vam fregir el provolone.
I vam muntar unes tortillas, tal com diuen ells, amb el xoriç, els xampinyons i el provolone.
Queda realment deliciosa aquesta mescla per farcir les tortillas. Tot i que se'n poden fer molts de farciments. Un altra dia en farem servir un altra, estigueu atents ;)
Andale, doncs amb aquesta recepta participo al concurs del blog Carritus!!!!!!!!!!