Dimarts passat, aprofitant que a Girona era festa, Sant Narcís, jo també me'n vaig demanar per tal de coincidir amb el meu home :) Així que vam anar a dinar al
Restaurant Can Serra, a la crta. Nacional II, de Pont de Molins.
Fan menú diari i de cap de setmana. El tracte és molt bo i atent, ràpid i eficient. Un menjador molt casolà, com la resta de menatje que fan servir, com els plats de terrissa, entre altres.
El
menú consisteix en 4 primers i 4 segons a triar, pa, aigua, vi i gasosa i postres, per
9 euros tot.
Una vegada triats els plats i la beguda ens van servir unes llesques d'un pa de pagès excel-lent, acabat de torrar, calent encara, i acompanyat de tomàquet i all per poder untar-los a la llesca. Sembla estrany com una torrada et pot fer gaudir així!


Nosaltres vam demanar una
llimonada i una cervesa i de primer:
- Uns
macarrons casolans: amb sofregit fluix de tomàquet i ceba i carn picada. Presentats amb un xic de formatge ratllat. Correctes.
- Uns
ous al plat: dos ous amb tomàquet, pèsols i xoriç. Un plat senzill i resultós, sempre agrada.
De
segon va quedar encantats:
-
Calamars en salsa: molt ben cuinats i tendres, amb ceba ben cuita. I perfecte la salsa per a sucar-hi pa :)
-
Civet de senglar: un plat copiós, amb salsa i el senglar perfectament cuinat, molt melós. Servit amb patata bullida, que dic jo que guisada hagués quedat més bona, però vaja.
I de
postres:
- Un
flam de xocolata amb nata: ració abundant de flam, era gran i bo, de textura un xic gelatinosa.
-
Tarrina de nata i maduixa
I per culminar el bon àpat:
-
Cafè sol i tallat, molt ben fets, al punt, que costa a vegades.