13/9/13

Algun dia ja fa més fred ara

Si si, aquest any sembla que l'estiu se'n vol anar abans. I l'any passat que el vam tenir aquí fins a l'octubre :)
Però bé, encara queden alguns dies de sol que haurem d'aprofitar al màxim, de moment, gaudim de la baixada de temperatura amb una bona xocolata desfeta. Aquesta ens va quedar al punt, al punt d'espessa, d'aquelles que pots girar la cullera i no en cau ni gota. Amb un gust excel-lent i una textura inmillorable, haurem de mantenir aquestes proporcions :)


 

Una paella fàcil

Em fa gràcia ensenyar-vos un kit especial per fer paelles. La veritat és que queda bona i es fa amb un plis.

És un pac amb un paquet d'arrós Monstià per a dues persones i un brou de peix ja fet, porta musclos i talls de sèpia i tot. També verdura, com carrota i pèsols. Cal dir que està molt ben aconseguida, tant d'aparença com de gust, mireu quina pinta:



Nopales fregits amb verdures

Gràcies a l'amabilitat de la Despensa Mexicana, nosaltres si que tenim un rebost de bons productes mexicans. Alguns d'ells ja els heu vist al blog amb posts relacionats amb menjar mexicà, però la recepta que fem avui és un xic diferent. És una recepta fàcil de fer i senzilla, un saltejat de verdures però afegint els seus Nopales.

Ingredients per a 4 persones:

3 cebes grans de Figueres
Nopales en salmorra de la Despensa Mexicana 
4 carrotes
oli d'oliva verge extra
sal
pebre

Elaboració:

Pelem les cebes i les tallem ben fines. Les posem a fregir en una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
Deixem que es vagin coent i caramelitzant.


Per altra costat, posem els nopals en un colador i els passem per aigua.
Agafem les carrotes, les rentem bé sota l'aixeta i les pelem. Les tallem a làmines fines i les posem a la paella on tenim la ceba fregint.


Finalment tirem els nopals a la paella, salpebrem bé i remenem tota la mescla.


Ho deixem uns minuts al foc i ja ho podem emplatar!



És un plat sa, bo i diferent gràcies a la presència del Nopal ;)

Gnocchis amb mojo picón i botifarra

Avui mostrem un plat que traspassa algunes fronteres, per una part tenim els gnocchis d'origen italià, per altra el mojo picón canari i per rematar el plat una botifarra del país. Anem a veure com ho fem això:

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 botifarra 
  • 1 paquet de gnocchis
  • un xic de mojo picón (aquest ens el van dur els meus sogres de Canàries)
  • formatge ratllat Emmental
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Posem els gnocchis a bullir i deixem el temps que marca el paquet. Els colem i reservem.
Per altra costat piquem la botifarra i la posem a fregir en una paella amb sal, pebre i oli.


Una vegada rosseta i evoquem un xic de mojo picón. Barregem la salsa amb els gnocchis, hi espolssem força formatge ratllat i ja ho tindríem!


Per cert és un plat força picant però queda bo i diferent, per dir-ho d'alguna manera :)


Croquetes de pollastre

Aquestes croquetes també són comprades en una carnisseria d'un supermercat, com les croquetes de pernil que us vaig mostrar fa uns dies.

Com podeu observar el tamany de la croqueta és gran, pesa 57 grams cada una, tot i que no ho sembla a la foto, realment són grans.

Preu: 8'95 euros el Kilo
Farcit: de pollastre
Tamany: croquetó
Nota: 7
Tast: són artesanes i amb bon gust de pollastre, tenen una beixamel molt ben aconseguida. Són contundents.

9/9/13

Orxata ben fresqueta

Ara a l'estiu a qui no li ve de gust un bon got d'orxata freda? Fins fa poquissim a mi no m'agradava massa, però ara fa poc l'empresa Costa ens va enviar un bric d'orxata i la veritat és que em va agradar molt.

Era una orxata ecològica, amb un gust i sabor potent a xufla. Totalment artesana, deliciosa.

Ens la vam acompanyar amb alguns boers de nata de Coral i vam gaudir d'allò més!!!




Com m'agrada berenar

Una cosa que m'agrada fer quan estic de vacances és anar a berenar. La veritat és que m'encanta anar a alguna cafeteria a fer el típic croissant i cafè amb llet. Ho puc fer perfectament al matí, ja que per sort, començo a treballar tard, i a la tarda només ho faig per vacances. De fet tampoc és que em calgui berenar perquè la veritat és que m'agrada molt més anar a esmorzar, que és quan més gana tinc i va fantàstic per començar bé el dia. Així que és el que més acostumo a fer.

Ara però us mostro una molt bona oferta que tenen en una cafeteria molt coneguda de la ciutat, que tant es pot gaudir a l'hora d'esmorzar com de berenar.


El croissant està molt tovet i bo, és flonjo, pesa una 65 grams. Acompanyat del cafè amb llet, és una bona relació qualitat-preu.

Nou Mistol Multiusos

Ens ha arribat una Mistol Multiusos, gràcies a l'empresa Henkel Ibérica, que ha decidit col.laborar al nostre blog.

Ara, per vacances havíem fet la cuina més per sobre, i aquest cap de setmana passat vam decidir netejar-la a fons. I no vegis lo bé que ha anat aquest Mistol. Res d'anar canviant de producte, amb aquest nou Mistol pots netejar tant les paelles, cassoles i altres estris de cuina com l'encimera, la vitroceràmica i fins i tot el terra. També teniem l'eixugamà amb alguna taca de greix, doncs també el vam netejar amb aquest producte, posant-hi un raig abans de posar-lo a la rentadora. Va quedar com nou.

La veritat és que funciona molt bé i s'agraeix que tingui tantes utilitats en un sol envàs. A més fa molt bona olor :)

I és que Mistol està present a moltes de les nostres llars. Existeixen ja des de l'any 1950!! Per això tots confiem en aquesta marca ;)