Ja quasi estem acabant l'estiu, per tant, hem d'acabar de gastar la maionesa, que a l'hivern ja no la fem servir per elaborar tants plats. Així doncs, amb un dia tan maco i calorós com feia, havia de fer alguna cosa ràpida i senzilla de fer i amb coses que tinguéssim a casa. Veníem de veure la travessia de natació a l'Estanc de Banyoles, que feia un dia ideal per estar passejant per aquell indret tan bonic. I clar vam arribar tard a casa i vaig preparar una amanida improbitzada que la vaig batejar com "amanida alemana".
Ingredients per a 1 persona:
- 100g. de curculles de colors, es pot fer amb qualssevol tipus de pasta
- 3 frankfurts fregits
- una cullerada d'alcaparres
- dues cullerades soperes de maionesa
Elaboració:
Bullim la pasta amb aigua. Quan bulli hi afegim un polsim de sal i la fem coure el temps que marqui el paquet.
Escorrem la pasta i la passem per aigua freda.
Per altra banda, fregim tres frankfurts, els tallem a rodanxes i els incorporem a la pasta. Hi posem les alcaparres i la maionesa i ho barregem tot bé.
Ho deixem a la nevera que es refredi i ja ho tindríem!
Us haig de dir una cosa, jo és que sóc un xic esverada i nerviosa, i a la cuina també. Vaig tenir un petit accident, vaig cremar el guant de la cuina, perquè enlloc de posar-hi la mà a dins, el vaig fer servir de drap acostant-lo tan al fogó que sem va incendiar. Tot arreglat, el drap tirat i ja en comprarem un altre :P
Ingredients per a 1 persona:
- 100g. de curculles de colors, es pot fer amb qualssevol tipus de pasta
- 3 frankfurts fregits
- una cullerada d'alcaparres
- dues cullerades soperes de maionesa
Elaboració:
Bullim la pasta amb aigua. Quan bulli hi afegim un polsim de sal i la fem coure el temps que marqui el paquet.
Escorrem la pasta i la passem per aigua freda.
Per altra banda, fregim tres frankfurts, els tallem a rodanxes i els incorporem a la pasta. Hi posem les alcaparres i la maionesa i ho barregem tot bé.
Ho deixem a la nevera que es refredi i ja ho tindríem!
![]() |
Un xic de pa amb maionesa per acompanyar |
Us haig de dir una cosa, jo és que sóc un xic esverada i nerviosa, i a la cuina també. Vaig tenir un petit accident, vaig cremar el guant de la cuina, perquè enlloc de posar-hi la mà a dins, el vaig fer servir de drap acostant-lo tan al fogó que sem va incendiar. Tot arreglat, el drap tirat i ja en comprarem un altre :P