11/8/12

Batut al Jamaica

Aquest post és per mostrar els batuts que ens vam prendre dijous a la tarda al Jamaica.

El meu era de Kit-Kat; estava molt bo. La presentació està bé, amb la nata al cim i el xarop de xocolata. A l'estiu entra bé tot fresquet. De gust a xocolata, no molt intens, és suau i lleuger, no calòricament parlant.

La meva parella se'l va demanar de maduixa, també li va agradar molt!

Ja que estem de vacances, les hem de disfrutar, entre sopar fora, barbacoes, gelats artesans, piscina, platja, aquests meravellosos batuts...

Avui: fideuà

Avui per dinar, hem decidit fer una fideuà tot aprofitant el mig litre de caldo Aneto per a paella de l'altra dia.

Ingredients per a 2 persones:


Elaboració:



Primer de tot, pelem l'all i el laminem per fregir-lo a la paella on elaborarem la fideuà. Així ens gafarà el gust de l'all. Una vegada l'haguem fregit el retirem i el reservem per afegir-lo al final de la cocció.


Ara ja podem rentar el pebrot vermell i tallar-lo trossets petits.


El fregim a la paella amb un raiget d'oli d'oliva.


Quan ja estigui quasi cuit, hi afegim els fideus.




Després dels fideus ja hi evoquem el mig litre de caldo i el vas d'aigua i anem remenant fins que es vagi absorbint el caldo.


Quan ja veiem que no queda suc, hi incorporem els musclos i l'all laminat fregit.


Apaguem el foc. Deixem reposar un parell de minuts i servim.



Divendres, sopem al Konig

Ahir a la nit, una de les més caloroses d'aquest estiu, vam anar convidats pels meus pares al Konig!

Fantàstic, vam demanar diferents entrepans acompanyats d'unes braves, com no :)

Per beure la cervesa artesana feta per ells, la Konig, que sembla ser que és bona, a mi no m'agrada la cervesa. Jo acostumo a beure aigua ben freda.

Vam començar amb les patates braves, bonissimes, per no variar. Les millors que he provat.
 
  
Com a entrepans; jo vaig optar per un llom amb formatge brie i salsa "cafè Paris". Era bo, dos talls de llom a la planxa amb formatge brie fos i la salsa. Era com una espècia de maionesa amb herbes. Combinava bé.


El meu pare es va demanar una hamburguesa amb pinya, bacon i formatge. Una barreja de sabors dolços i salats.


I la meva mare i en Ramon es van demanar un rodó de vedella amb formatge de cabra, ceba caramelitzada i nous. És molt bo aquest també d'entrepà.


Després vam fer una gelat, tot passejant i amb les sardanes de la Rambla de fons i cap a casa, a mirar una pel.lícula, Rec 3 :)

10/8/12

Paella

No sé per quina raó però a l'estiu sempre em ve més de gust menjar una paella. Serà perquè a les terrasses i als xiringuitos de la platja l'anuncien tant? :)
Doncs bé, nosaltres hem decidit fer-ne avui. Gràcies a diferents productes que han tingut el plaer d'enviar-nos Aneto, Calvo i Montsià hem fet una deliciosa paella, anem a veure com:

Ingredients per a dues persones:

- 500 ml de caldo per a paella Aneto
- 100 ml d'aigua
- mitja llauna de musclos naturals Calvo
- 200 g. d'arrós extra Monstià
- un grapat de pèsols
- oli d'oliva verge extra
- 1 pebrot italià mitjà

Elaboració:

Rentem i tallem el pebrot a daus petits. El posem a la paella per fregir am,b un xic d'oli d'oliva verge extra.


Quan estigui poc fet, hi afegim l'arrós. Ho anem coent tot i hi evoquem el caldo Aneto.


Quan bulli abaixem el foc i anem deixant que el caldo es vagi absorbint. Hi tirem els pèsols i un vaset d'aigua


Deixem uns cinc minutets més aproximadament, hi afegim els musclos en llauna Calvo i el seu suc.


Esperem dos minuts que l'arrós  reabsorbeixi el brou i apaguem el foc.


Deixem reposar un minut més i ja es pot servir!


 

8/8/12

Dinar mexicà

Ahir vam preparar-nos un xic més de menjar mexicà.
Uns nachos amb guacamole i unes tortillas amb provolone, xampinyons i xoriç.

Ingredients per als nachos amb guacamole:

- nachos, vam fer-nos mig paquet
- 2 alvocats madurs
- 2 cebes tendres petites
- 1 tomàquet del pebrot mitjà
- sal
- pebre
- Salsa Valentina
    

Ingredients per a las tortillas:

- 4 tortillas
- uns 100g. de xampinyons
- unes rodelles de xoriç
- 2 rodelles de formatge Provolone amb espècies
- sal
- oli d'oliva verge extra
- Salsa Valentina

Elaboració:

- Per al guacamole, pelem els alvocats, els traiem el pinyol i els aixafem en un plat. Hi afegim el tomàquet pelat tallat molt petit, les dues cebes tendres també tallades el més petit que puguem, sal, pebre i un xic de salsa Valentina, que ens hi donarà un toc picant. Es barreja tot bé i ja el tindríem!

- I per fer el farcit de les tortillas, agafem els xampinyons, els rentem ben nets i els laminem. Els posem en una paella amb un xic d'oli ben calent i els fregim.

Per altra banda, agafem el xoriç, en tallem unes quantes rodelles i l'afegim al la paella on tenim els xampinyons per a fregir-lo també.


Quan tot està fregit, posem la rodella de Provolone al cim i l'escalfem un minut al microones que se'ns desfaci el formatge.


 Barregem tot bé, amb els xampinyons i el xoriç i ja podem muntar les tortillas!


Un altre sorteig, al blog "My F & B Corner"

El  blog de moda i bellesa "My F & B Corner" està de sorteig!

Si voleu aconseguir una paleta The Balm, només us hi heu d'apuntar :)

El guanyador podrà triar entre unes d'aquestes paletes que veieu a la imatge, teniu temps fins el 15 de setembre!

Sorteig al blog: "Cocina para solteros"

Avui us anuncio que el blog "Cocina para solteros" està de sorteig! I què sorteja? Doncs una cosa perfecte per ara a l'estiu, una màquina per fer gelats :)
Si us hi voleu apuntar, passeu pel seu blog i de pas mireu les receptes que té, fan una pinta...


Sopar ràpid

Si voleu un sopar ràpid i bo, per no recórrer sempre al tan bo pa amb tomàquet, proveu el paté de tonyina amb tomàquet Calvo. Fa uns dies vaig rebre un magnífic lot dels seus productes, així que anirem provant-los al llarg d'aquests dies.


És bo, fàcil d'untar i sa. Recordem que la tonyina és un peix ric en àcids grassos bons per al nostre organisme i a més aquest paté no aporta masses calories, així que untat amb pa, és un sopar perfecte, un aperitiu o un berenar. Per als nens és una bona forma que mengin peix, tot i que, als grans també ens agrada!