Des d'Aneto Natural m'han enviat dos dels seus productes a fi que els pugui conèixer i degustar.Aneto és una empresa petita i tradicional que està compromesa a oferir productes artesans d'altissima qualitat per ajudar a fer la vida més fàcil.
Dedicació i il·lusió és la seva filosofia.
A Aneto elaboren tots els caldos 100% naturals, amb ingredients frescos i cuits a foc lent durant tres hores en una olla, amb la finalitat d'igualar la qualitat i el sabor de les receptes tradicionals fetes a casa. Un caldo com sempre s'ha fet, a casa.
El seu secret es que només existeix una manera de fer caldo natural: ingredients frescos i cocció a foc lent en una olla durant tres hores. La única diferència rau en el tamany de l'olla, perquè la seva forma de fer-lo és la mateixa. Per aquesta raó el seu caldo és 100% natural.Ara mateix existeixen 20 varietats de Caldos Aneto 100% Naturals, disponibles en formats de 250ml, 500ml, 1 i 1,5 litres. I és que a Aneto, són especialistes en caldos naturals.
Nosaltres tindrem el gust de provar-ne dos:
Caldo per Arròs negre amb sofregit
El Caldo per ARRÓS NEGRE AMB SOFREGIT és una base de marisc elaborada amb el nostre Caldo de peix i sofregit de marisc.
Per elaborar el Caldo per ARRÓS NEGRE AMB SOFREGIT, utilitzem ingredients 100% naturals:
Per al sofregit utilitzem oli d'oliva verge i a 
foc molt lent sofregim, les cebes, els tomàquets, l'all, pebre vermell i
 un toc de safrà. Afegim al sofregit tot el marisc i el peix de roca 
(Congre, Cap-roig, Cintes, Cranc, Musclo, Gamba, Calamar, Sípia), i 
seguim la cocció suau durant més de dues hores, afegint a poc a poc 
el nostre Caldo de Peix i finalment la tinta fresca de Calamar.
El filtrem, li apliquem el procés UHT i l'envasem en un Tetra Brik perquè es conservi durant mesos de forma 100% NATURAL.
Ingredients:
Ingredients per a 3-4 persones:
- 1 litre de Caldo per Arròs Negre Aneto
 - 1 paella d'uns 30cm de diàmetre
 - 250 gr. del millor arròs que tingui
 - Oli
 
Pas a pas:
- Posem la paella al foc, tirem un rajolí d'oli i afegim l'arròs per sofregir un parell de minuts. *
 - Incorporem el contingut del brik a la paella i el portarem a ebullició.
 - Deixar coure a foc viu durant 10 minuts i 10 minuts més a foc baix.
 - Retirar del foc i deixar reposar durant 5 minuts.
 
* Per adornar la paella, pot afegir marisc.
Dos secrets:
- Utilitzi fideu fi en lloc d'arròs i aconseguirà una magnífica FIDEUÀ NEGRA.
 - Si vol donar-li un toc especial, afegiu una mica de salsa allioli.
 
Informació nutricional per cada 100 ml:
- Valor energètic: 51,8 Kcal/218 KJ
 - Proteïnes: 0,9 g
 - Hidrats de carboni: 0,8 g
 - Greixos: 5 g
 - Sense gluten
 
Ideal per a:
- Tota la família
 - Alimentació sana, saborosa i natural
 
Caldo per a Paella amb sofregit
El Caldo per a PAELLA AMB SOFREGIT és una base de marisc elaborada amb el nostre Caldo de peix i sofregit de marisc.
Per elaborar el Caldo per a PAELLA AMB SOFREGIT, utilitzem ingredients 100% naturals:
Per al sofregit utilitzem oli d'oliva verge ia foc
 molt lent sofregim, les Cebes, els tomàquets, l'all, pebre vermell i un
 toc de safrà. Afegim al sofregit tot el marisc i el peix de roca 
(Congre, Cap-roig, Cintes, Cranc, Musclo, Gamba, Escopinya), i seguim la
 cocció suau durant més de dues hores, afegint a poc a poc nostre Caldo 
de Peix.
El filtrem, li apliquem el procés UHT i l'envasem en un Tetra Brik perquè es conservi durant mesos de forma 100% NATURAL.
Ingredients:
- Caldo:
- Aigua
 - Rap
 - Ceba
 - Api
 - Porro
 - Pastanagues
 - Tomàquet
 - Bacallà
 - Fonoll
 - Sal Marina
 
 - Sofregit:
- Tomàquet
 - Ceba
 - Oli d'oliva verge
 - All
 - Pebre vermell
 - Safrà
 - Congre
 - Cap-roig
 - Cintes
 - Cranc
 - Musclo
 - Gamba
 - Escopinya
 
 
Paella, per a 2-3 persones:
- 1 litre de Caldo per a Paella amb Sofregit de Marisc Aneto
 - 1 paella d'unos 30cm de diàmetre
 - 250 gr. del millor arròs que tingui
 - Oli
 
Pas a pas:
- Posem la paella al foc, tirem un rajolí d'oli i afegim l'arròs per sofregir un parell de minuts. *
 - Incorporem el contingut del brik a la paella i el portarem a ebullició.
 - Deixar coure a foc viu durant 10 minuts i 10 minuts més a foc baix.
 - Retirar del foc i deixar reposar durant 5 minuts.
 
* Per adornar la paella, pot afegir marisc.
Dos secrets:
- Utilitzi fideu fi en lloc d'arròs i aconseguirà una magnífica FIDEUÀ.
 - Incomparable com a sopa o en els seus guisats de peix i marisc.
 
Informació nutricional per cada 100 ml:
- Valor energètic: 51,8 Kcal/218 KJ
 - Proteïnes: 0,9 g
 - Hidrats de carboni: 0,8 g
 - Greixos: 5 g
 - Sense gluten
 
Ideal per a:
- Tota la família
 - Alimentació sana, saborosa i natural
 









  
  



.jpg)




