|
Pica-pica |
|
Pop a la gallega |
El diumenge passat vam anar a dinar, amb els meus pares, a un restaurant molt bonic.
|
Amanida tèbia de bolets saltejats |
L'entorn és fantàstic, té un bon paisatge, ja que el restaurant, situat a Boadella, queda al costat del riu, amb lo qual mentre menges pots observar els ànecs i oques nedant al riu :)
És un restaurant que sempre està ple, i no m'estranya gens, la seva cuina és excel.lent!
Per a nosaltres s'ha convertit en un restaurant especial, ja que aquí em van fer una molt bona proposició, justament en un sopar quinze dies abans ;)
|
Arrós amb ceps i calamars |
Doncs anem a la teca. Aquest restaurant ofereix un menú degustació, relació qualitat-preu bonissima, un menú de temporada, el qual va canviant en funció dels productes de temporada, i una extensa carta, amés dels suggeriments del dia i altres plats dits de paraula, segons l'oferta que tinguin en el aquell moment.
Nosaltres en aquesta ocasió vam decidir fer el menú de temporada que era precisament:
El menú del bolet i la castanya. Si us agraden aquests dos ingredients, disfrutes cada plat al màxim.
|
Galta de bou amb castanyes saltejades |
Vam començar amb un pica-pica, que sempre et posen, que consisteix en olives, mini-croquetes de bacallà i botifarra blanca.
Per acompanyar també vam fer un plat de pop a la gallega, que ens encanta. El pop estava molt ben cuit, gens tiragunyós, molt bo.
I ja tenim el primer plat, ara sí, del menú:
|
Botifarra amb rovellons |
-
Amanida tèbia de bolets saltejats: deliciosa, ben plena de bolets, acompanyats de mesclum d'enciams, carrota, tomàquet cherry i remolatxa i regada amb oli d'oliva i ou dur.
- Tot seguit vam degustar un
arrós amb calamars i ceps: perfecte, els calamars molt tendres, l'arrós al punt, cremós i amb el gust del cep, que deixa aquell sabor a nou tan bo i delicat, però a la vegada, potent. Hi havia força quantitat de ceps.
- Vam seguir amb una
galta de bou desossada amb rossinyols i castanyes saltejades, de sabor forta a carn, era un plat potent, però una delícia. la carn melosa, es desfeia. L'acompanyament de castanyes saltejades fantàstic, juntament amb els rossinyols, tot molt bo.
|
Civet de cérvol amb gerds i puré de castanyes |
El meu pare es va demanar botifarra a la brasa amb rovellons, mireu quina pinta té també, deliciós:
|
Gelat de vainilla de Madagascar amb castanyes confitades |
I el meu xicot; Filet de cérvol amb salsa de gerds de Boadella i puré de castanyes, li va agradar també, tot i que comentava que la carn era un xic dura.
Per acabar l'àpat, no podien faltar uns bons postres;
gelat de vainilla de Madasgacar amb castanyes confitades. Era bo, però va ser el que menys em va agradar. Ben presentat amb una neula molt bona i cruixent i amb un fruit de physalis per decorar.
|
Recuit amb trompetes de l'amor |
El meu xicot va demanar un recuit amb trompetes de l'amor :) També decorat amb un fruit d'aquests tan sans.
I el meu pare va optar pel sorbet de Les Salines (de romaní i espígol) amb rossinyols confitats. També acompanyat d'una neula i l'antioxidant fruit.
|
Sorbet de romaní i espígol amb rossinyols confitats |
Per concloure l'àpat, generositat de la casa, et serveixen uns xarrups de xocolata negre comestible plens de licor de maduixa, en aquesta ocasió, molt bo i un detallàs per part d'ells.
|
Xarrups de xocolata i licor |
La veritat és que el servei és molt bo, els cambrers són atents, quant a la beguda o si falta quelcom. Tenen una bona organització, cosa que és d'agrair. Sens dubte és un restaurant que es fa acollidor i proper i on hi anirem altres vegades, més de les que ja hi hem anat :)