
Doncs aquesta vegada hem decidit fer una mousse de turró facílissima;


- 400 ml de nata líquida
Elaboració:
Primer desmenussem el turró de Xixona a bossinets i el posem en en bol per batre. Hi afegim us 200 ml de nata líquida i ho comencem a muntar tot.
Per altra banda, muntem els 200 ml restants de nata i quan la tenim ja muntada la afegim a la mescla anterior de nata i turró. Ho barregem tot bé i ja ho podem repartir en copes.
Es guarda a la nevera fins al moment de servir, o es pot treure un xic abans per notar millor els sabors.
També es pot decorara amb un fil de caramel o fideus de xocolata.
Nosaltres en aquesta mousse no hi hem posat sucre perquè el turró de Xixona ja és prou dolç, però si algú és més llaminer, se n'hi pot afegir a la seva copa, al seu gust :)

Aquesta mousse l'hem fet per a cinc persones, que la portarem avui a casa dels meus pares que celebrarem l'aniversari de la meva mare, que va ser dimecres.
Espero que els hi agradi!!!!!!!!!!!!!!
En casa ens encanta la mousse de turró i no ens esperem a que hi hagin sobres :o)
ResponderEliminarMolt bona recepta,
Petonets,
Palmira
Umm,me tomaba yo uno de estos pero sin dudarlo.
ResponderEliminarEste mousse me lo apunto!
ResponderEliminar