
Vam anar al Pa Volador a fer el banquet i va estar molt i molt bé.
![]() |
Salmó filetejat |
Només arribar ja ens van servir una copa de cava i/o cocktail de fruites. Jo vaig optar pel cocktail, ja que no bec alcohol. Era molt bo i fresquet, i la veritat, amb aquella calor que feia entrava super bé. Qui ho hagués dit que un 1 d'octubre faria aquella calor!
L'aperitiu Avinyó, com ells l'anomenen és completissim, no acabaven mai de treure plats.
![]() |
Pernil ibèric al tall |
Hi havia una taula de pernil ibèric al tall, exquisit, sempre hi havien plats disponibles i abundants amb pa de coca sucada amb tomàquet per combinar.
També hi havia bufet de salmó, també, amb una persona constantment tallant un salmó a filets que podies combinar amb torradetes de pa i mantega.
![]() |
Torradeta de sobrassada amb pera |
![]() |
Assortiment de formatges |
![]() |
Mandonguilles de peix |
![]() | ||
Coca amb escalivada i our dur de codorniu |
![]() |
Brunyols de bacallà |
![]() |
Broqueta de gamba arrebossada |
![]() |
Calamars a la romana |
![]() |
Cullereta de pop a la gallega |
![]() | |
Cloïsses a la planxa |
![]() |
Broqueta de carn i verdures |
![]() |
Gamba arrebossada |
![]() |
Croquetes casolanes |
![]() |
Cullera de foie amb poma |
![]() |
Broqueta de xistorra |



La presentació de les taules era molt original i dolça, idea de la meva amiga, que sempre té idees :)

També com a idea bona de detall, i ara de moda en els blogs culinaris, una galeta amb fondant de gerds, en forma, també, d'osset, una monada tot plegat.
Així que amb aquesta bona presentació ja entren els primers plats:
Most de vieires al forn amb una vinagreta d'algues i fruits vermells.
Eren delicioses. Molt bona elecció tinguent en compte, a més, que ja estavem bastant tips de l'aperitiu, tot i que eren tan bones, que entraven molt bé.

De segon:
Filet de vedella amb confitura de pera i parmentier trufat.
Exquisit, el filet al punt, calent, que fins i tot sortia fum al tallar-lo.
I el parmentier, original, la trufa li donava el toc que necessita el parmentier perquè no sigui sosso.
El que menys em va agradar va ser la combinació amb pera, però és perquè a mi no m'agrada massa barrejar dolç i salat i menys camuflar el meu filet amb cap mena de salsa.
Les verduretes, també s'ha de dir, bonissimes. Saltejades.

Una sopa de fruits vermella amb gelat de vainilla.
Personalment la vaig trobar massa àcida, tot i que ja m'agraden les coses àcides. S'havia de barrejar bé amb el gelat per trobar el contrats i endolçir-la més, suposo que aquí radica la gracia.
Finalment, un postre deliciós, no podia ser menys per acabar aquest gran banquet:

Tot seguit també van venir els cafès.


La veritat és que va ser un molt bon casament, no tan sols, perquè fa il.lusió que es casi una teva amiga, a qui li tens apreci, sino també peruqè vam passar un dia inmillorable envoltats dels nostres amics. A més el dia era excel.lent i asolellat i la teca perfecte!!!!!
A mig ball, també van treure entrepans de pernil de jabugo, formatge, llonganissa i xoriç. Això sempre va bé durant el ball i la barra lliure. Que per cert, hi havíaGin tònics, Mojitos i Cahipirinyes. Feien uns gintònics de luxe, molt de moda també ara.
Jo com sempre el meu suc de fruites o refresc de llimona.
També podies optar per unes magnífiques broixetes de fruita fresca fetes amb kiwi, pinya i síndria. També entreven molt bé a aquella hora, després de tot el bailoteo :)
¡Qué pinta más deliciosa tiene todo! Besos y feliz domingo.
ResponderEliminar