13/12/11

Aletes de pollastre

oli picant de cireret
Avui us proposo un plat bo, fàcil i econòmic, les aletes de pollastre!

Ingredients:
aletes salpebrades

- aletes de pollastre
- oli, nosaltres vam fer servir oli de cireret
- sal i pebre


Elaboració:

Es netegen bé les aletes sota l'aixeta i es mira que no tinguin pèls.
En una paella hi posem un raget d'oli, no massa, ja que elles ja deixen anar greix.


Quan l'oli estigui ben calent h afegim les aletes prèviament salpebrades.


Anem fregint les aletes i les anem girant, fins que quedin ben rossetes.
I ja es poden servir, queden bonissimes totes cruixents i amb el toc picant de l'oli.

Si preferiu les podeu marinar, afegir-hi paprika o simplement fregir-les amb oli d'oliva verge extra, també queden bé.

2 comentarios:

  1. Avui ne menjat per dinar!!! Així fregides i cruixents estan bonissimes, amb aquest oli que fas servir segur que li donen un toc genial!!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Bonissssssimaaaaa aquesta recepta!!!!espectacular el pollastre.....hummmmm!!!! Un petó i Bon Nadal maca!!!!

    ResponderEliminar