
A part dels ingredients principals, s'hi poden afegir variacions, com ara un xic de coco ratllat, un raig de conyac o anís, xocolata en pols, panses a dins la massa...
També es es pot cobrir amb xocolata fondant o posar-hi pinyons al damunt, com hem fet nosaltres :)
![]() |
Coca de iogurt i pinyons |
- 1 iogurt de llimona o natural
- 3 vasos de farina
- 2 vasos de sucre
- 1/2 vas de llet
- 1/2 vas d'oli d'oliva verge extra
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- ratlladura de pell de llimona
- mantega
Elaboració:
Es barreja el iogurt, la llet, l'oli i els ous en un bol amb el turmix. Afegim el sucre i la farina a poc a poc i el llevat. Quan estigui la massa ben fina, hi afegim la ratlladura de llimona i ho remenem a mà. Hi tirem uns quants pinyons.
Untem el motlle amb mantega i evoquem la massa.
Ho fornegem a uns 180 graus durant 3/4 d'hora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario