31/7/12

Mexicà amb "La Despensa Mexicana"

Ens agrada molt el menjar mexicà i que millor que prepara-ne ara que tenim tota una extensa gama de productes que ens van enviar La Despensa Mexicana.
Anem a la recepta;

Ingredients per a 2 persones:

- Mig paquet de nachos (tortillas chips) amb sabor natural Chef Mex
- 3 alvocats madurs
- Salsa mexicana casera La Costeña
- Salsa Valentina 
- 2 cebes de Figueres
- 1 pebrot vermell mitjanet
- 1 pit de pollastre
- 4 tortillas de blat de moro
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra


Elaboració:

- Pelem les cebes i les passem pel pica-ceba. La fregim en una paella amb un xic d'oli d'oliva.


- Mentre anem tallant el pebrot vermell a dauets i l'incorporem a la paella on tenim la ceba fregint.
- Ho salpebrem tot.

- Per altra banda coem el pit de pollastre. Quan estigui un xic cuinat el tallem a tires petites rossejant-les.

- Una vegada tot cuit, barregem el pollastre amb la ceba fregida i el pebrot i hi evoquem la salsa de tomàquet. En reservem una part per fer el guacamole.


- Finalment ja només queda posar aquest farciment a les tortillas i enrotllar-les. Si us agarda més picant encara, que la salsa de tomàquet picava, ja que portava chile, s'hi pot afegir la salsa Valentina.

Per a fer el guacamole, simplement pelem els alvocats, els xafem bé i els barregem amb un xic de salsa de tomàquet. L'acompanyem amb els nachos, que són deliciosos d'aquesta casa.







Bodegues Mayador

Bodegues Mayador han tingut la gentilesa d'enviar-me un lot dels seus productes més representatius:

- Sidra natural "M. Busto": Sidra natural asturiana, anomenada "tradicional" o "en branca", elaborada a partir de pomes seleccionades de varietats dolces, amargues i àcides amb posterior fermentació en bótes de castanyer.


- Sidra Escumosa, "Mayador": Sidra escumosa elaborada a partir de la barreja de pomes Asturianes, dolços, amargues i àcides prèviament seleccionades i fermentades en bóta de castanyer de gust semi sec. Producció limitada.


- Vinagre de sidra "Mayador": Elaborats a partir de les seves millors sidres pel procediment tradicional per preservar una aroma de poma i un sabor fi, intens i elegant que el fan característic.

Bodegues Mayador és una empresa en constant evolució que tracta d'adaptar-se a les inquietuts, necessitats i exigències del consumidor actual i per això disposen de nous productes com sidres rosades, sidres sense alcohol i fins i tot sucs espumosos de fruites sense alcohol.

Els productes de BODEGAS MAYADOR, han estat presents al mercat des de l'any 1939 quan elaborava i comercialitzava sidra natural sota la marca "M. Busto".

Posteriorment, va incorporar al seu catàleg sidres escumoses i refrescants així com vinagres de sidra sota la marca MAYADOR, que per la seva qualitat aviat es van convertir en un producte de referència no només a nivell nacional sinó en nombrosos mercats.


Des del 2000, aquesta empresa familiar, disposa de noves instal·lacions en una àrea total de 40.000 m2, repartides en sala de premsat, cellers, embotellament i magatzems on s'aconsegueix unir la TRADICIÓ de l'extracció del suc de les pomes seleccionades en els diversos tipus de premsat (adaptat a cada tipus de producte), així com a la posterior fermentació als seus cellers amb la més alta tecnologia.

Aquestes noves instal·lacions permeten complir amb els objectius de QUALITAT, heretats des dels seus orígens i certificats avui dia mitjançant la ISO 9001: "Gestió de qualitat", "International Featured Standard (IFS) Food" i KLBD Certificació Kosher, sent pioners i únics dins del sector a obtenir aquesta i l'any 2012 la certificació HALAL per als seus productes sense alcohol.

En el seu afany d'innovació i dedicació al client, s'han elaborat i comercialitzat en els darrers anys una varietat de sucs escumosos sense alcohol que sota la marca MAY estan aconseguint tant èxit i popularitat com les tradicionals sidres MAYADOR.



Sidra Mayador està localitzada a Villaviciosa, Astúries, on es troba una de les majors produccions de poma de sidra a Espanya. Amb un microclima excel·lent i propici per al desenvolupament i el cultiu de les pomarades, on es recullen els fruits més selectes per a l'elaboració de la sidra, com són les pomes asturianes àcides, dolces i amargues 


D'aquí poc ja farem alguna recepta elaborada o marinada amb aquests productes tan exquisits. Estigueu atents!

Morcilla amb acompanyament de verdures

Avui hem decidit fer una morcilla de Burgos Rios. L'hem acompanyat d'unes verdures a la planxa.


Ingredients i elaboració per a 2 persones:

Per a les verdures: 2 carrotes, un carabassó mitjà i una albergínia.
Tallem el carabassó i l'albergínia a rodelles ben fines. La carrota la tallem a tires de dalt a baix, fen làmines ben fines.
Ho salpebrem tot i quan tinguem la planxa ben calenta les anem cuinant, volta i volta, fins que quedin rosses.
Per altra banda, per coure la morcilla, l'obrim en dos, la traiem del budell, i la fregim amb un rajolí d'oli, perquè ens quedi ben cruixent.

La veritat és que és un plat ben bo, la morcilla, al portar els grans d'arrós, la ceba, la mantega de porc i espècies adopta un gust fort i particular. Acompanyen bé les verdures, que a més, fetes així queden molt bones.


Safrà de la mà de "The Saffron Company JJ, S.L."

Que bé, quin luxe quan vaig obrir el sobre i vaig veure que m'havien enviat una caixeta de 4 grams de safrà de qualitat Coupe (1ª categoria segons la norma ISO-3632).

The Saffron Company JJ, S.L. porta tota una tradició familiar, amb més de cinc generacions comercialitzant una de les espècies més delicada i fines del món: el SAFRÀ
150 anys seleccionant el millor Safrà
La seva empresa va ser fundada l'any 1874 per D.Eustaquio Abad Escolano, D.Vicente Navarro Canicio i D. Joaquín Iñesta Rizo.
Dedicada en principi al comerç de tot tipus de productes produïts i elaborats a Espanya, aviat es van a especialitzar en el Safrà, seleccionant les millors qualitats en les diferents zones productores, cuidant el seu envasat i distribuint-lo per tot el món: Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica, Oceania són els seus destins finals.

Durant cinc generacions, són diferents les etapes per les quals gira la firma comercial fins avui:

1874: Vicente Navarro i companyia.

1918: Fills d'Eustaqui Abad i Pérez, SRC.

1960: Eustaqui Abad Mira.

 

1988: Fills d'Eustaqui Abad i Cia, SRC.

2011: La companyia de safrà JJ S.L. / The Saffron Company JJ S.L. (Separació de l'anterior)


Tots aquests anys han donat una gran experiència, transmesa de pares a fills en seleccionar les millors qualitats de Safrà, i han  posat al mercat per als seus clients i amics un producte de primera qualitat, "únic" per la seva qualitat i per les seves propietats  naturals d'aroma, color i fragància.


Així doncs de ben segur que és boníssim aquest safrà, ja el farem servir per diferents receptes que ja publicarem :)

30/7/12

Sorteig a "My Key to Freedom"

Hola bloguers! Us anuncio que el blog "My Key to Freedom" està de sorteig, si voleu fer-hi una ullada, té coses molts interessants i de pas us podeu apuntar al sorteig. En aquest cas el premi és un llibre de lectura que segur que val la pena, pinta bé!


19/7/12

El meu blog a Rac1

Avui escric aquest post perquè han anunciat el meu blog a Rac1. Concretament en el programa de El Món a Rac1, a la secció "A cop de Click" justament quan faltaven 5 minuts per les 8h del matí del divendres 6 de juliol de 2012.

Aquí us deixo amb el tall de la radio on el recomanaven, apreteu play i després de la publicitat el sentireu:


 

Cafè "Fortaleza"

De la mà de cafè Fortaleza tindrem el plaer de provar alguns dels cafès de la seva extensa gamma, concretament:
  
Natural amb fibra:
Cafè natural fibra, el cafè de de sempre ara amb més fibra que mai. A més de gaudir de l'inmillorable sabor de sempre, tindràs cura de la teva salut. Aquest nou cafè, afavoreix el trànsit i la flora intestinal, a més de regular els nivells de colesterol i glucosa. Què més es pot demanar? Visita ja la seva pàgina web:  www.cafefortaleza.com i descobreix-ne les varietats.

Descafeïnat amb Tila i Melissa:
Per relaxar el nostre estressant ritme de vida, el nou cafè Fortalesa descafeïnat de Til-la i Melissa ens dóna la tranquil·litat que necessitem durant el dia. Aquest cafè té els efectes reconeguts de la Til-la i la Melissa, a més de l'aroma i el sabor del cafè-cafè.

Natural:
Gaudeix de l'excel·lent cafè natural de sempre gràcies al seu sabor elegant i agradable amb els seus matisos herbals i afruitats. El seu final a més és llarg i persistent. Us convido a que entreu en www.cafefortaleza.com i doneu un cop d'ull a la resta de productes.


14/7/12

Peres de "Rincón de Soto"

Quines peres tan maques i tan grans i segur que ben bones que ens han enviat del Rincón de Soto. Van venir amb un maletí, molt ben presentat.


El seu intens sabor i dolçor, el seu marcat aroma, la seva textura sucosa, la seva consistència i la seva generosa grandària distingeixen les Peres amb Denominació d'Origen Protegida Rincón de Soto.

El secret de les seves qualitats es troba a les fèrtils terres de La Rioja banyades pels rius Ebre, Cidacos i Alhama, en la climatologia i en el bon fer i la saviesa dels agricultors de la zona, en què el cultiu d'aquesta fruita és una autèntica tradició que es remunta al segle XVIII.


Aviat les provarem que en tenim moltes ganes ja...