31/7/12

Safrà de la mà de "The Saffron Company JJ, S.L."

Que bé, quin luxe quan vaig obrir el sobre i vaig veure que m'havien enviat una caixeta de 4 grams de safrà de qualitat Coupe (1ª categoria segons la norma ISO-3632).

The Saffron Company JJ, S.L. porta tota una tradició familiar, amb més de cinc generacions comercialitzant una de les espècies més delicada i fines del món: el SAFRÀ
150 anys seleccionant el millor Safrà
La seva empresa va ser fundada l'any 1874 per D.Eustaquio Abad Escolano, D.Vicente Navarro Canicio i D. Joaquín Iñesta Rizo.
Dedicada en principi al comerç de tot tipus de productes produïts i elaborats a Espanya, aviat es van a especialitzar en el Safrà, seleccionant les millors qualitats en les diferents zones productores, cuidant el seu envasat i distribuint-lo per tot el món: Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica, Oceania són els seus destins finals.

Durant cinc generacions, són diferents les etapes per les quals gira la firma comercial fins avui:

1874: Vicente Navarro i companyia.

1918: Fills d'Eustaqui Abad i Pérez, SRC.

1960: Eustaqui Abad Mira.

 

1988: Fills d'Eustaqui Abad i Cia, SRC.

2011: La companyia de safrà JJ S.L. / The Saffron Company JJ S.L. (Separació de l'anterior)


Tots aquests anys han donat una gran experiència, transmesa de pares a fills en seleccionar les millors qualitats de Safrà, i han  posat al mercat per als seus clients i amics un producte de primera qualitat, "únic" per la seva qualitat i per les seves propietats  naturals d'aroma, color i fragància.


Així doncs de ben segur que és boníssim aquest safrà, ja el farem servir per diferents receptes que ja publicarem :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario