31/7/12

Bodegues Mayador

Bodegues Mayador han tingut la gentilesa d'enviar-me un lot dels seus productes més representatius:

- Sidra natural "M. Busto": Sidra natural asturiana, anomenada "tradicional" o "en branca", elaborada a partir de pomes seleccionades de varietats dolces, amargues i àcides amb posterior fermentació en bótes de castanyer.


- Sidra Escumosa, "Mayador": Sidra escumosa elaborada a partir de la barreja de pomes Asturianes, dolços, amargues i àcides prèviament seleccionades i fermentades en bóta de castanyer de gust semi sec. Producció limitada.


- Vinagre de sidra "Mayador": Elaborats a partir de les seves millors sidres pel procediment tradicional per preservar una aroma de poma i un sabor fi, intens i elegant que el fan característic.

Bodegues Mayador és una empresa en constant evolució que tracta d'adaptar-se a les inquietuts, necessitats i exigències del consumidor actual i per això disposen de nous productes com sidres rosades, sidres sense alcohol i fins i tot sucs espumosos de fruites sense alcohol.

Els productes de BODEGAS MAYADOR, han estat presents al mercat des de l'any 1939 quan elaborava i comercialitzava sidra natural sota la marca "M. Busto".

Posteriorment, va incorporar al seu catàleg sidres escumoses i refrescants així com vinagres de sidra sota la marca MAYADOR, que per la seva qualitat aviat es van convertir en un producte de referència no només a nivell nacional sinó en nombrosos mercats.


Des del 2000, aquesta empresa familiar, disposa de noves instal·lacions en una àrea total de 40.000 m2, repartides en sala de premsat, cellers, embotellament i magatzems on s'aconsegueix unir la TRADICIÓ de l'extracció del suc de les pomes seleccionades en els diversos tipus de premsat (adaptat a cada tipus de producte), així com a la posterior fermentació als seus cellers amb la més alta tecnologia.

Aquestes noves instal·lacions permeten complir amb els objectius de QUALITAT, heretats des dels seus orígens i certificats avui dia mitjançant la ISO 9001: "Gestió de qualitat", "International Featured Standard (IFS) Food" i KLBD Certificació Kosher, sent pioners i únics dins del sector a obtenir aquesta i l'any 2012 la certificació HALAL per als seus productes sense alcohol.

En el seu afany d'innovació i dedicació al client, s'han elaborat i comercialitzat en els darrers anys una varietat de sucs escumosos sense alcohol que sota la marca MAY estan aconseguint tant èxit i popularitat com les tradicionals sidres MAYADOR.



Sidra Mayador està localitzada a Villaviciosa, Astúries, on es troba una de les majors produccions de poma de sidra a Espanya. Amb un microclima excel·lent i propici per al desenvolupament i el cultiu de les pomarades, on es recullen els fruits més selectes per a l'elaboració de la sidra, com són les pomes asturianes àcides, dolces i amargues 


D'aquí poc ja farem alguna recepta elaborada o marinada amb aquests productes tan exquisits. Estigueu atents!

No hay comentarios:

Publicar un comentario