31/7/12

Morcilla amb acompanyament de verdures

Avui hem decidit fer una morcilla de Burgos Rios. L'hem acompanyat d'unes verdures a la planxa.


Ingredients i elaboració per a 2 persones:

Per a les verdures: 2 carrotes, un carabassó mitjà i una albergínia.
Tallem el carabassó i l'albergínia a rodelles ben fines. La carrota la tallem a tires de dalt a baix, fen làmines ben fines.
Ho salpebrem tot i quan tinguem la planxa ben calenta les anem cuinant, volta i volta, fins que quedin rosses.
Per altra banda, per coure la morcilla, l'obrim en dos, la traiem del budell, i la fregim amb un rajolí d'oli, perquè ens quedi ben cruixent.

La veritat és que és un plat ben bo, la morcilla, al portar els grans d'arrós, la ceba, la mantega de porc i espècies adopta un gust fort i particular. Acompanyen bé les verdures, que a més, fetes així queden molt bones.


Safrà de la mà de "The Saffron Company JJ, S.L."

Que bé, quin luxe quan vaig obrir el sobre i vaig veure que m'havien enviat una caixeta de 4 grams de safrà de qualitat Coupe (1ª categoria segons la norma ISO-3632).

The Saffron Company JJ, S.L. porta tota una tradició familiar, amb més de cinc generacions comercialitzant una de les espècies més delicada i fines del món: el SAFRÀ
150 anys seleccionant el millor Safrà
La seva empresa va ser fundada l'any 1874 per D.Eustaquio Abad Escolano, D.Vicente Navarro Canicio i D. Joaquín Iñesta Rizo.
Dedicada en principi al comerç de tot tipus de productes produïts i elaborats a Espanya, aviat es van a especialitzar en el Safrà, seleccionant les millors qualitats en les diferents zones productores, cuidant el seu envasat i distribuint-lo per tot el món: Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica, Oceania són els seus destins finals.

Durant cinc generacions, són diferents les etapes per les quals gira la firma comercial fins avui:

1874: Vicente Navarro i companyia.

1918: Fills d'Eustaqui Abad i Pérez, SRC.

1960: Eustaqui Abad Mira.

 

1988: Fills d'Eustaqui Abad i Cia, SRC.

2011: La companyia de safrà JJ S.L. / The Saffron Company JJ S.L. (Separació de l'anterior)


Tots aquests anys han donat una gran experiència, transmesa de pares a fills en seleccionar les millors qualitats de Safrà, i han  posat al mercat per als seus clients i amics un producte de primera qualitat, "únic" per la seva qualitat i per les seves propietats  naturals d'aroma, color i fragància.


Així doncs de ben segur que és boníssim aquest safrà, ja el farem servir per diferents receptes que ja publicarem :)

30/7/12

Sorteig a "My Key to Freedom"

Hola bloguers! Us anuncio que el blog "My Key to Freedom" està de sorteig, si voleu fer-hi una ullada, té coses molts interessants i de pas us podeu apuntar al sorteig. En aquest cas el premi és un llibre de lectura que segur que val la pena, pinta bé!


19/7/12

El meu blog a Rac1

Avui escric aquest post perquè han anunciat el meu blog a Rac1. Concretament en el programa de El Món a Rac1, a la secció "A cop de Click" justament quan faltaven 5 minuts per les 8h del matí del divendres 6 de juliol de 2012.

Aquí us deixo amb el tall de la radio on el recomanaven, apreteu play i després de la publicitat el sentireu:


 

Cafè "Fortaleza"

De la mà de cafè Fortaleza tindrem el plaer de provar alguns dels cafès de la seva extensa gamma, concretament:
  
Natural amb fibra:
Cafè natural fibra, el cafè de de sempre ara amb més fibra que mai. A més de gaudir de l'inmillorable sabor de sempre, tindràs cura de la teva salut. Aquest nou cafè, afavoreix el trànsit i la flora intestinal, a més de regular els nivells de colesterol i glucosa. Què més es pot demanar? Visita ja la seva pàgina web:  www.cafefortaleza.com i descobreix-ne les varietats.

Descafeïnat amb Tila i Melissa:
Per relaxar el nostre estressant ritme de vida, el nou cafè Fortalesa descafeïnat de Til-la i Melissa ens dóna la tranquil·litat que necessitem durant el dia. Aquest cafè té els efectes reconeguts de la Til-la i la Melissa, a més de l'aroma i el sabor del cafè-cafè.

Natural:
Gaudeix de l'excel·lent cafè natural de sempre gràcies al seu sabor elegant i agradable amb els seus matisos herbals i afruitats. El seu final a més és llarg i persistent. Us convido a que entreu en www.cafefortaleza.com i doneu un cop d'ull a la resta de productes.


14/7/12

Peres de "Rincón de Soto"

Quines peres tan maques i tan grans i segur que ben bones que ens han enviat del Rincón de Soto. Van venir amb un maletí, molt ben presentat.


El seu intens sabor i dolçor, el seu marcat aroma, la seva textura sucosa, la seva consistència i la seva generosa grandària distingeixen les Peres amb Denominació d'Origen Protegida Rincón de Soto.

El secret de les seves qualitats es troba a les fèrtils terres de La Rioja banyades pels rius Ebre, Cidacos i Alhama, en la climatologia i en el bon fer i la saviesa dels agricultors de la zona, en què el cultiu d'aquesta fruita és una autèntica tradició que es remunta al segle XVIII.


Aviat les provarem que en tenim moltes ganes ja...

 
 

Infusions Josenea

Gentilesa de Josenea hem rebut varies de les seves infusions. Ideals per ara l'estiu, també amb gel, no només es poden prendre a l'hivern. Anem a conèixer un xic més aquesta casa; 


Josenea produeix i transforma de forma biològica seves plantes a la finca Bordablanca de Lumbier.
 

Els cultius es fan a mà sense utilitzar pesticides ni adobs químics i es cuiden amb rigor els processos de recol.lecció, assecat, emmagatzematge i empaquetat, per assegurar el seu consum en òptimes condicions i garantir la collita de l'any.

A Josenea cuiden amb cura els seus productes, ja que s'encarreguen de tot el procés des de la sembra.

Quan no disposen d'alguna de les plantes necessàries perquè climatològicament no poden cultivar aquí o s'ha perdut la collita, la compren a proveïdors certificats que garanteixen la seva qualitat i cultiu de l'any. Sempre 100% natural.

Per això, la gamma d'infusions que cultiven i comercialitzen són 100% biològics, cosa que fa que mantinguin les seves propietats i un aroma i sabor autèntics.


Les infusions que ens van enviar

Avui pa de Pita

Avui hem decidit preparar-nos una pita de bacon i formatge. I és que, fa un dies, vam rebre, gentilesa de Pita Hatting alguns dels seus pans. Així que avui hem agafat una pita integral, ens hem fregit un xic de bacon, hi hem afegit formatge fos de cabra i dues fulles d'enciam, per absorbir els greixos :)
Ha quedat bo, el pa de pita el pots passar per la torradora i queda calent, cruixent i bo. Mireu a veure que us sembla:




Ieps, falta el muntatge final :) Tots els ingredients a dins!