16/9/13

Una col-laboradora diferent

Avui us mostro una col-laboradora que fa uns complements súper xulis i divertits. A vegades portem algun jersei que necessita un toc diferent, doncs si passeu pel seu blog segur que trobareu alguna coseta que li dóna la originalitat que necessita. Qualssevol penjoll dels que té ja li confereix una frescor al teu look.

Qualssevol coseta de les que fa són personalitzables i totalment artesanals. Només heu de visitar el seu blog, segur que us enamoreu de la seva col-lecció.

A mi m'ha fet arribar uns clips amb una nina que m'encanten:



Gràcies Laura!!

Fira de l'horta i la poma de relleno a Vilabertran


Cada any es fa una fira de l'horta i la poma de relleno a aquest poble proper a Figueres, ens separa l'Aigueta i ja hi som :)
Parades d'artesania i d'alimentació omplen les places i carrers d'aquest poble tan ben decorat amb productes de l'horta.

També s'hi fan exposicions al centre cívic, interessanta algunes d'elles, com la de les samarretes del Barça d'enguany o la bonica col-lecció de sabates petites que hi havia exposada.

I gaudint de la fira i els seus productes, podríem destacar les famoses pomes de relleno. Elaborades per dones del poble amb paciència i el seu saber fer. Unes pomes ben elaborades que fan el goig de tot aquell que les compra.

Enguany ha estat la 12ª edició, i com a convidat especial ha vingut en Pere Tàpies. Posteriorment vam poder veure l'elaboració del most amb una degustació, aquí us deixo algunes fotos:










Aquest most era deliciós, un suc de raïm dolç i bo, i fresquet, entrava tan bé!

Arrós tres delícies

Avui un arrós tres delícies a la meva manera. Com que ja no fa aquella calor d'estiu però tampoc ens pelem de fred, avui hem fet un arrós com fred però passat per la paella.

Ingredients per a 4 persones:

8 grapats d'arrós (la mesura que fa servir la meva mare, jeje)
1 tassa de pèsols
1 truita de 2 ous de gallina
1 tall de pernil dolç de mig centímetre de gruix
oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Posem a bullir l'arrós tal com indica el fabricant.
Una vegada bullit, el colem i el passem sota l'aixeta perquè quedi solt.
Per altra costat, anem tallant el pernil dolç a taquets petits i batem 2 ous per fer una truita.
Tallem també la truita a taquets petits i barregem amb l'arrós i el pernil dolç.
Agafem una paella i hi posem tota la barreja anterior, afegint els pèsols amb un rajolí d'oli d'oliva, per tal que no s'enganxi. Fregim l'arrós fins que els pèsols estiguin cuits. I ja ho tindríem!


13/9/13

Participo a l'amic invisible 2013

Aquest any participo a l'AIG 2013, us deixo l'enllaç per si us voleu apuntar-hi: http://www.decogalletas.com/AIG-2013-amigo-invisible-gastronomico

El logo d'aquest any l'han creat l'organitzadora Jessi, Patricia i Cristina, les qual tenen uns blogs molt interessants: http://www.fromsweetland.com/       http://www.sweetemy.es/

Així que ja sabeu, animeu-vos a participar-hi!

Un gelat per anar despedint l'estiu...

Ahir dijous, aprofitant que surto abans de la feina i coincideixo amb el meu home, vam anar a fer recadets i de pas un gelat a la Recuiteria.

Que bo, no m'ho esperava, em va agradar molt! Aprofitant que teníem una degustació gratis, vam fer dos tastets petits, un de iogurt i un de recuit i vam optar pel de recuit. És una delícia el recuit, més dens que el gelat de iogurt. Una excel-lent textura.

Amb tot el sabor del recuit i uns toppings d'allò més luxosos i diversos:

- Ametlles garrapinyades, ametlla trossejada, avellana trossejada, cacaus garrapinyats, mini oreo, mikados, fideus de xocolata, nous, conguitos blancs i negres, mini-smarties i tot això amb salsa de nutella per sota i per sobre!

Aquets són els que nosaltres vam triar, però hi havía moltes fruites i xuxes.

Sublim, el millor d'aquest estiu, sens dubte!

Repetirem, que encara em vaig deixar algun topping per posar ;) Volia maltesers i ametlla caramelitzada i mini Príncipe i mini cookie també!



L'esmorzar d'Insta Castelló

Aquest diumenge passat vam anar a Castelló a instragramejar, però abans un magnífic esmorzar!


Plates amb uns deliciosos panets, tovets i flonjos sucats amb molt de tomàquet i amb pernil salat o formatge.


I per aquells a qui els agradi el dolç: trossos de napolitanes de xocolata, uns brunyols genials i uns madalenetes glassejades molt bones.


L'espongositat dels brunyols i la perfecta quantitat de matafaluga feien dels brunyols una harmonia perfecte. Molt ben fregits, mira que en vaig menjar i se'm va posar molt bé ;)


Acompanyat de suc de préssec i raïm o de poma, a triar i un cafè amb llet de màquina Dolce Gusto, estava bo.

 


Ja han tornat a començar els Instagramers!! Insta Begur

Ha passat un mes aproximadament des del l'últim que vam participar i ara al setembre, aquest passat dissabte 7 de setembre ja vam començar amb Begur!

Molt bonic el poble, no hi havia estat mai, i hi ha unes cases més senyorials, tant d'indians d'abans com no indians, o si?

L'esmorzar va estar bé, quantificat, però bé :)

Ens van donar un tiquet que et donava dret a un entrepà dels varis que hi havia repartits en safates a al terrassa del bar. També incloïa un suc, o dos :), i un cafè amb llet.

Entrepans de pernil salat, formatge, fuet i pernil dolç, acompanyats de sucs de taronja o pinya.


Cal dir que els entrepans estaven molt bons, amb pa cruixent tipus baguette, però ben sucats amb tomàquet i bon oli i amb una generosa capa d'embotit. Vam menjar-ho ben asseguts a la terrassa, que això està molt bé!

Els meus regals d'aniversari

Aquest any vaig tenir els regals d'aniversari adelantats ja que el dia 22 d'agost d'enguany ens trobavem a Punta Cana :)

Així doncs diumenge al matí, abans d'anar a la platja, ja vaig tenir els regals d'en Ramon:

Un anell i unes arrecades del conjunt Carroussel de Tous, m'encanten :)
Un estoig de la Minnie ple de sombres d'ulls, molt maco per fora i per dins
Un pac de xampoo, gel, crema corporal i esponja de la Minnie de maduixa, hm, faré una olor ;) A més, anava amb una caixeta vermella amb un llaç a topos molt bonic.
I per acabar un pac amb 35 receptes, dues cassoletes de fang i un suplet-cremador.


I per part dels meus pares:


Com que pel Sant ja vaig tenir un magnífic braçalet Swarosky, molt original, combinant fil vermell satinat amb brillants i daurat, que es veu que ara vindrà molt.

I també unes sandalies blau marí, xulissimes, amb brillants i serrells.

També tres llibres, tots ells de cuina, pizza, pasta i Historias curiosas de la Gastronomía (Lilian Gologorsky)