1/8/14

Croisant de la Botiga del Pa

M'agrada esmorzar un cafè amb llet i croisant, tot un clàssic que em perd, jo sóc més dolç al matí.


A la Rambla de Figueres s'hi troba una fleca, la Botiga del Pa on tenen moltes varietats de pa, pastes i productes de pastisseria. Tenen un espai per esmorzar-hi i també hi fan menús al migdia, així com berenars i altres.

Jo hi acostumo a comprar només els croisants o les napolitanes de xocolata, ja que d'aquesta fleca és el que m'agrada. A més tenen una bona promoció, sinó la fessin problamement no hi aniria. Dos croisants normals amb més o menys per 1'25 euros. No està gens malament si vols menjar un croissant calent, acabat de fornejar, tot i que sovint massa torrat.


Una altra oferta és la de tres mini napolitanes a 1 euro, també acabades de fer són bones. Un altre dia us les ensenyo!

La RQP és bona si el producte està en promoció.

1 comentario:

  1. que bo!!! mare de deu yo que deuria comenÇar regim! jajajaja

    ResponderEliminar