

Al matí ben aviat, vam agafar el tren direcció Barcelona Gràcia per visitar l'exposició del Titanic. Em va agradar, a través d'una audioguia vas recorreguent les diverses sales temàtiques. És molt interessant i treballada, fins i tot hi trobes un tros d'iceberg.
Després de descobrir més història d'aquest vaixell tan gran i luxós, vam endinsar-nos per carrerons colindants a la Rambla per trobar alguns dels restaurants que havíem ullat per web i que pertanyen al mateix grup que el Blanc de Girona. Vam ullar els menús de La Fonda, La Crema Canela, el de Les Quinze nits encara no l'havien posat i vam acabar a la Dolça Hermínia. Cal dir que tots els menús eren força semblants en quant als plats que oferien, tant de primer, com de segon i postres.
![]() |
Ous remenats amb patata i xistorra |
![]() |
Hamburguesa amb ceba, formatge i xips de iuca |
![]() |
Excel.lent presentació |
El local és ampli, dos pisos, decorat amb terra i cadires de fusta i sofàs blancs, és acollidor. El personal era tot asiàtic, són amables, tot i que els hi falta rodatge amb els plats. M'agrada preguntar per un plat i treure'n una idea clara de com seria, cosa que no vaig aconseguir aquí, però vaja...
Vam menjar de menú, que relació qualitat preu és bona. Per beure la meva parella una estrella i jo aigua ben freda, que amb la calor que feia venia molt de gust.
De primer vam optar pels ous remenats amb patates i xistorra. Estaven ben fets, bona proporció d'ou i xistorra.
I de postres unes profiteroles de nata amb xocolata calenta, passables.
![]() |
Profiterols de nata amb xocolata calenta |
No hay comentarios:
Publicar un comentario