24/12/11

Restaurant Mas Renart


Carta del menú
Aperitiu de la casa
Ahir era un dia especial per a mi, ahir va fer cinc anys que surto amb el meu xicot!!
Si és que el temps passa volant quan s'està bé :)

Bé doncs per celebrar-ho vam anar al Mas Renart. És una masia del 1686 enmig de la natura, envoltada per oliveres, vinyes i rosers.

Com que era un dia laborable vam optar pel menú diari.
Escalivada amb formatge de cabra
Aquest consta de cinc plats de primer a triar, que van canviant cada dia.
Una extensa de segons a triar, tan carn com peix i cinc postres també a triar.

Només arribar ja et porten, coma detall de la casa, unes olivetes, les pelotin, amb uns fins talls de llonganissa, no estava malament.

Magret d'ànec amb salsa de gerds
Nosaltres vam demanar amb la parella exactament el mateix, així que només veure-ho un menú;

- De primer una escalivada amb formatge de cabra: exquisida, molt ben presentada. L'escalivada, que portava pebrot vermell, ceba i esbergínia,  al cim d'una llesca de pa de pagès torrada. I al damunt un bon tall de rulo de cabra passat per la graella amb un toc de vinagre balsàmic, deliciós.
A més portava un xic d'enciam, escarola i alfalfa d'acompanyament.
Magret d'ànec amb salsa a les fines herbes

- De segon vam triar el magret d'ànec, jo a les fines herbes, servit a part però, i el meu xicot amb salsa de gerds. Era exquisit el magret, el vaig demanar al punt i era super tendre, passava molt bé. Probablement també perquè estava tallat per la meitat., no quedava gens dur. Anava acompanyat d'unes patates, un pebrot verd a la brasa i un tomàquet especiat a la planxa. La salsa a les fines herbes no estava gens malament, tot i que al final, el magret me'l vaig menjar tal qual i a la salsa hi vaig acabar sucant les patates.

Lioneses de nata amb xocolata calenta
- De postres, no sabíem que decidir, però al final vam encertar de ple, unes lioneses de nata amb xocolata calenta. Senzillament bonissimes. Una nata ben muntada a dins d'una deliciosa pasta choux i regades d'una fina salsa de xocolata.

Vam quedar molts satisfets, tan amb el menjar com amb el servei, molt atent i amable.

4 comentarios:

  1. Un lugar espectacular. Que lujazo de menú.

    Besos y ¡¡Feliz 2012!!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats per l´aniversari!!! Un restaurant de luxe per celebrarlo.

    Un peto!!

    ResponderEliminar
  3. Hola guapi! Gracias por haber participado en mi sorteo. Menudo festín os pegasteis, había que celebrarlo por todo lo alto!
    Sitos

    ResponderEliminar
  4. Hola,
    No me aparecen tus datos para el sorteo del facebook.
    Tienes que dejar un comentario en el enlace de mi página y te anoto.
    http://www.facebook.com/#!/pages/Las-historias-de-Mar%C3%ADa/235594979829108
    Gracias

    ResponderEliminar