8/12/11

El nostre dinar d'avui :)

Metxembrat d'arrossos
Avui hem decidit fer un metxembrat de plats per dinar. Com que només teníem una ració d'arrós de verdures, amb xoriç, salsitxes, carbassó i esbergínia, l'arrós estil Ramon :), hem decidit acompanyar-lo bullint arrós blanc amb uns quants pèsols, que hi donen un bon gust dolcet.

Cap de llom amb ceba
I de segon cap de llom amb ceba, senzillament deliciós. No l'ahvia probat mai i em va sorprendre agradablement. La seva elaboració és tan senzilla, com fregir la ceba amb oli d'oliva verge extra i en una altra paella, fregir, també, els trossos de cap de llom. Posteriorment es barreja tot i així la ceba hi dóna el seu particular bon gust. També ho hem de salpebrar, que no quedi massa dolç.

Bombons de la Formigueta
I de postres, no podia ser menys, unsbombons artesans d'una botiga que es dedica a la xocolata, la Formigueta de Figueres.
Tenen una extensa varietat de  bombons artesans, teules de xocolata, fonts de xocolata, torrons i una gran varietat de tes i accessoris, com tasses, culleres, coladors pel te...

Aquí us deixo els bombons, que són un regal que em va fer algú molt especial en un dia també molt especial ;)
Aquí a la foto ja ens n'havíem menjat uns quants, no ens vam poder resistir a la temptació.  Tot i que només falta una varietat, els altres ja hi són repetits i són boníssims, la xocolata em perd...

1 comentario:

  1. Hola Lídia
    Gràcies per visitar el meu blog de xocolata. Jo no he pogut resistir deixar un missatge aqui.
    Visca la xocolata!

    ResponderEliminar