22/12/11
13/12/11
Pannini
![]() |
Pannini de pernil dolç i formatge |
Vam fer servir els congelats del Dr. Oetker. Ens vam fornejar els de pernil dolç i formatge.
La veritat és que són molt cruixents i estan força plens de pernil dolç i formatge. El formatge que hi posen es desfà molt bé i queda molt suau i amb el toc de cebollí que hi ha, trenca de la típica orenga :)
Ja anirem provant les altres varietats, avere que tal són ;)
Aletes de pollastre
![]() |
oli picant de cireret |
Ingredients:
![]() |
aletes salpebrades |
- aletes de pollastre
- oli, nosaltres vam fer servir oli de cireret
- sal i pebre
Elaboració:
Es netegen bé les aletes sota l'aixeta i es mira que no tinguin pèls.
En una paella hi posem un raget d'oli, no massa, ja que elles ja deixen anar greix.
Quan l'oli estigui ben calent h afegim les aletes prèviament salpebrades.
Anem fregint les aletes i les anem girant, fins que quedin ben rossetes.
I ja es poden servir, queden bonissimes totes cruixents i amb el toc picant de l'oli.
Si preferiu les podeu marinar, afegir-hi paprika o simplement fregir-les amb oli d'oliva verge extra, també queden bé.
8/12/11
El Trull d'en Francesc
![]() |
Pica-pica |
![]() |
Pop a la gallega |
![]() |
Amanida tèbia de bolets saltejats |
És un restaurant que sempre està ple, i no m'estranya gens, la seva cuina és excel.lent!
Per a nosaltres s'ha convertit en un restaurant especial, ja que aquí em van fer una molt bona proposició, justament en un sopar quinze dies abans ;)
![]() |
Arrós amb ceps i calamars |
Nosaltres en aquesta ocasió vam decidir fer el menú de temporada que era precisament: El menú del bolet i la castanya. Si us agraden aquests dos ingredients, disfrutes cada plat al màxim.
![]() |
Galta de bou amb castanyes saltejades |
Per acompanyar també vam fer un plat de pop a la gallega, que ens encanta. El pop estava molt ben cuit, gens tiragunyós, molt bo.
I ja tenim el primer plat, ara sí, del menú:
![]() |
Botifarra amb rovellons |
- Tot seguit vam degustar un arrós amb calamars i ceps: perfecte, els calamars molt tendres, l'arrós al punt, cremós i amb el gust del cep, que deixa aquell sabor a nou tan bo i delicat, però a la vegada, potent. Hi havia força quantitat de ceps.
- Vam seguir amb una galta de bou desossada amb rossinyols i castanyes saltejades, de sabor forta a carn, era un plat potent, però una delícia. la carn melosa, es desfeia. L'acompanyament de castanyes saltejades fantàstic, juntament amb els rossinyols, tot molt bo.
![]() |
Civet de cérvol amb gerds i puré de castanyes |
El meu pare es va demanar botifarra a la brasa amb rovellons, mireu quina pinta té també, deliciós:
![]() |
Gelat de vainilla de Madagascar amb castanyes confitades |
Per acabar l'àpat, no podien faltar uns bons postres; gelat de vainilla de Madasgacar amb castanyes confitades. Era bo, però va ser el que menys em va agradar. Ben presentat amb una neula molt bona i cruixent i amb un fruit de physalis per decorar.
![]() |
Recuit amb trompetes de l'amor |
El meu xicot va demanar un recuit amb trompetes de l'amor :) També decorat amb un fruit d'aquests tan sans.
I el meu pare va optar pel sorbet de Les Salines (de romaní i espígol) amb rossinyols confitats. També acompanyat d'una neula i l'antioxidant fruit.
![]() |
Sorbet de romaní i espígol amb rossinyols confitats |
Per concloure l'àpat, generositat de la casa, et serveixen uns xarrups de xocolata negre comestible plens de licor de maduixa, en aquesta ocasió, molt bo i un detallàs per part d'ells.
![]() |
Xarrups de xocolata i licor |
Un altre premi

Moltissímes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!
M'agrada també obtenir el premi perquè d'aquesta forma el puc passar a deu blogs més, així el premi va rodant i ens anem coneixent tots un xic més.
Abans però contestaré les preguntes de rigor :)
1- Una cançó: Si et quedes amb mi (Sopa de Cabra)
2- Un postres: Coulant de xocolota
3- Una mascota: ara mateix cap
4- El teu millor tret: uf, no sé
5- Actitud de tots els dies: ser optimista
6- Un color: el vermell
7- Un número: 2
8- Prefereixes rebre o donar regals: donar i rebre
9- Un dia de la setmana: dissabte
10- La meva passió: Tot el que envolti la gastronomia
I ara concedeixo aquest premi a:
1. http://miscajonesdesastres.blogspot.com/
2. http://lasrecetasdemanans.blogspot.com/
3. http://cocina-trini.blogspot.com/
4. http://cuchillitoitenedor.blogspot.com/
5. http://lacuinadeleri.blogspot.com/
6. http://www.mipatisserie.blogspot.com/
7. http://losantojosdemissmary.blogspot.com/
8. http://caprofiti.blogspot.com/
9. http://terradeduendes.blogspot.com/
10. http://lacuinetadeisabel.blogspot.com/
Gràcies a tots!!!!!!!!!!!!
Premi de Trini Altea

Me l'ha atorgat la Trini de la "Cocina de Trini Altea", que té un blog meravellós, ple de receptes bones que val la pena visitar.
Moltes gràcies Trini!!!!!!!!!!!!!
El nostre dinar d'avui :)
![]() |
Metxembrat d'arrossos |
![]() |
Cap de llom amb ceba |
![]() |
Bombons de la Formigueta |
Tenen una extensa varietat de bombons artesans, teules de xocolata, fonts de xocolata, torrons i una gran varietat de tes i accessoris, com tasses, culleres, coladors pel te...
Aquí us deixo els bombons, que són un regal que em va fer algú molt especial en un dia també molt especial ;)
Aquí a la foto ja ens n'havíem menjat uns quants, no ens vam poder resistir a la temptació. Tot i que només falta una varietat, els altres ja hi són repetits i són boníssims, la xocolata em perd...
Projecte trnd Pannini del Dr. Oetker

Em va fer molta il.lusió estar dins d'aquest projecte, ja que com veure-ho al meu blog, sovint faig algun pannini.
Tot i que en aquesta ocasió, només hauré d'encendre el forn per escalfar-lo.
Pannini del Dr. Oetker és la marca amb el major assortiment de sabors per triar, des dels clàssics Pernil i formatge o Barbacoa, passant per gustos de peix amb la seva excel.lent baguette de Tonyina o la última novetat de baguette Speciale, amb un excel.lent salami.
Quan les provi ja faré un altre post explicant l'experiència!
Suscribirse a:
Entradas (Atom)